Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Άνοιξαν οι δημοτικοί θερινοί κινηματογράφοι «Σινέ Κήπος» και «Σινέ Νέα Μασκώτ»

Σε μία δύσκολη περίοδο για όλη την κοινωνία, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου ξεκίνησε φέτος νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά τη λειτουργία των δύο ιστορικών κινηματογράφων, το «Σινέ Κήπος» και το «Σινέ Νέα Μασκώτ», προσφέροντας «ανάσες» πολιτισμού και δροσιάς, με ασφάλεια, στους ανοιχτούς θερινούς κινηματογράφους του. Το «Σινέ Κήπος» έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία του, ενώ το «Σινέ Νέα Μασκώτ» ξεκινά το Σάββατο 28 Μαΐου.

Οι δύο κινηματογράφοι θα προβάλλουν νέες παραγωγές αλλά και τις Οσκαρικές ταινίες του χειμώνα.

Ειδικότερα, αύριο Τρίτη και την Τετάρτη 18 Μαΐου, στις 9μμ, στο Σινέ Κήπος θα προβληθεί η ταινία «Doctor Strange in the Multiverse of Madness».

Το πρόγραμμα των ταινιών απευθύνεται τόσο στα παιδιά όσο και στο ενήλικο κοινό. Η γενική είσοδος είναι 7 ευρώ, ενώ κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ. Ισχύουν ειδικές τιμές για παιδιά, φοιτητές, ενώ τα μέλη του ΚΑΠΗ, οι άνεργοι και τα Άτομα με Αναπηρία (μόνο δημότες- κάτοικοι) θα πληρώνουν 5 ευρώ με την επίδειξη πολιτιστικής κάρτας.

Οι θεατές μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα και τις ώρες των προβολών είτε από τα τηλέφωνα των κινηματογράφων (Σινέ Κήπος: 210 4810 790 και Νέα Μασκώτ: 210 3459 531), είτε από τις ιστοσελίδες του Δήμου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης(www.dimosmoschatou-tavrou.gr και www.kedmt.gr).

Σύμφωνα με τον δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου, διατηρούνται τα εισιτήρια σε – όσο το δυνατόν – χαμηλά επίπεδα με διαφοροποιημένες τιμές για συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών.

 

Διαβάστε επίσης: Διεκδικητική συγκέντρωση με πολιτιστική χροιά στο χώρο του π. ΕΟΜΜΕΧ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ