Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

«Γιορτή για το παιδί» με επίκεντρο την Ατζέντα 2030 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη

Εμπνευσμένη από τους 17 στόχους της Ατζέντας της UNESCO, για την Βιώσιμη Ανάπτυξη ήταν η «Γιορτή για το παιδί» που διοργάνωσαν οι παιδαγωγοί των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Παλαιού Φαλήρου. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το υπέροχο πάρκο του Αγίου Γεωργίου από νωρίς, όπου τα παιδιά και οι γονείς συμμετείχαν στις δραστηριότητες που είχαν οργανωθεί με φαντασία και δημιουργικότητα.

«Γιορτάσαμε το τέλος μιας όμορφης και δημιουργικής χρονιάς για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς μας, με μια εκδήλωση παιχνιδιού και διασκέδασης, στο καταπληκτικό Πάρκο του Αγίου Γεωργίου Παλαιού Φαλήρου, το οποίο πλημμύρισε από χαμόγελα και άδολη αγάπη. Τα παιδιά, με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους, έπαιξαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους, ανακύκλωσαν, τραγούδησαν, χόρεψαν και παρακολούθησαν κουκλοθέατρο, αποχαιρετώντας με κέφι το σχολικό έτος και ανανεώνοντας με τις καλύτερες αναμνήσεις το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο», δήλωσε ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος.

Η πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Μαίρη Τρύφων, υπογράμμισε από την πλευρά της, ότι «το προσωπικό των σταθμών έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για την πραγματοποίηση μιας τόσο μεγάλης εκδήλωσης».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ