Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Δωρεάν rapid test στα Δημοτικά Ιατρεία

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με τη Περιφέρεια Αττικής, διοργάνωσαν δωρεάν rapid test στα Δημοτικά Ιατρεία (Αρτάκης 76-78) προκειμένου να καλύψουν με τη δράση αυτή τις ανάγκες των κατοίκων της Ν. Σμύρνης. Τα rapid test έγιναν από εξειδικευμένο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Περιφέρειας Αττικής τηρουμένων όλων των προβλεπομένων μέτρων προστασίας και ασφάλειας έναντι της Covid – 19 τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους εργαζόμενους.

Γιατζίδης Παναγιώτης: «Στο μέλλον θα πραγματοποιήσουμε στα Δημοτικά Ιατρεία και άλλες δράσεις κοινού ενδιαφέροντος»

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής , Υγείας και Αλληλεγγύης Γιατζίδης Παναγιώτης δήλωσε: «Προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες των πολιτών του Δήμου Νέας Σμύρνης με σκοπό την διασφάλιση της υγείας τους, πραγματοποιήσαμε rapid test στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Νέας Σμύρνης. Έχει ιδιαίτερο συμβολισμό η επιλογή των Δημοτικών Ιατρείων για την διεξαγωγή των rapid test, διότι επιδιώκουμε να γίνει γνωστή η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας που παρέχουν σε συνεργασία με το ΚΕΠ Υγείας και παράλληλα να καλύψουμε τις ανάγκες των κατοίκων αυτής της περιοχής.

Στο μέλλον θα πραγματοποιήσουμε στα Δημοτικά Ιατρεία και άλλες δράσεις κοινού ενδιαφέροντος προάγοντας πάντοτε τη πρόληψη της υγείας των πολιτών. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Αττικής και την αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα κα. Δήμητρα Νάνου για τη συμβολή τους στη διεξαγωγή των Rapid Test».

Διαβάστε: Έριξε αυλαία το πρόγραμμα «Από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ