Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Σε εξέλιξη η ριζική ανακαίνιση του Δημοτικού Σταδίου «Μ. Κρητικόπουλος»

Συνεχίζεται το «λίφτινγκ» του Δημοτικού Σταδίου «Μιχάλης Κρητικόπουλος», καθώς τη Τρίτη 27 Ιουλίου υπογράφηκε το γκρέμισμα της ακατάλληλης κερκίδας στο «πέταλο» του γηπέδου.

Ο δήμαρχος Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος υπέγραψε τη σύμβαση με τον ανάδοχο εργολάβο για το γκρέμισμα της ακατάλληλης κερκίδας, παρουσία της διευθύντριας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καισαριανής, Βάσως Κωνσταντοπούλου

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση: «Μετά τη μεγάλη ανακαίνιση του γηπέδου ποδοσφαίρου του Δημοτικού Σταδίου της πόλης, η ολοκλήρωση της ανάπλασης εντός του χώρου του σταδίου παίρνει το δρόμο της με το πολυαναμενόμενο γκρέμισμα της ακατάλληλης κερκίδας στο «πέταλο» του γηπέδου.

Χάρη στη χρηματοδότηση που εξασφάλισε η δημοτική Αρχή από το πρόγραμμα «Φιλόδημος», της Περιφέρειας Αττικής, το έργο αποκατάστασης και ανακαίνισης των εγκαταστάσεων του Δημοτικού γηπέδου μπαίνει σε τελική τροχιά. Στη θέση της κερκίδας θα κατασκευαστεί κτίριο πολλαπλών χρήσεων που θα φιλοξενεί συνεδριακό χώρο, υπερσύγχρονο γυμναστήριο, μουσείο του Εθνικού Αστέρα και άλλες αθλητικού τύπου εγκαταστάσεις.

Με την ίδια χρηματοδότηση θα ανακαινιστεί το ήδη υπάρχον κτίριο όπισθεν του ανοιχτού Δημοτικού Θεάτρου «Αντώνης Καλογιάννης», για να καλύψει πολλαπλές χρήσεις και υπηρεσίες (γραφεία, αποδυτήρια κλπ)».

Διαβάστε: Φθορές και καταστροφές στο πάρκο Σκοπευτηρίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ