Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img

Ξεκινά η διαβούλευση για το Κυβερνητικό Πάρκο στην ΠΥΡΚΑΛ

Την έναρξη της διαβούλευσης επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη δημιουργία Κυβερνητικού Πάρκου με την επωνυμία «Ανδρέας Λεντάκης» στο ακίνητο της ΠΥΡΚΑΛ, σήμανε το υπουργείο Οικονομικών.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο Οικονομικών προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να διατυπώσει εγγράφως ή και ηλεκτρονικά, επαρκώς και τεκμηριωμένα, τις απόψεις του επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του ως άνω σχεδίου, προς τη Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (sec.dipa@prv.ypeka.gr, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 11, ΤΚ 114 73, Αθήνα), μέσα σε προθεσμία 30 ημερών από την έκδοση του υπ’ αρ. πρωτ. οικ. ΥΠΕΝ/ΔΙΠΑ/81705/5545/04-08-2022 εγγράφου της Διεύθυνσης Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και σε προθεσμία 45 ημερών από την έκδοση του εν λόγω εγγράφου για τις Δημόσιες Αρχές.

Ο πλήρης φάκελος της ΣΜΠΕ με τις απαραίτητες πληροφορίες και στοιχεία βρίσκεται στα γραφεία της Διεύθυνσης Προμηθειών, Διαχείρισης Υλικού και Υποδομών του υπουργείου Οικονομικών (ταχ. δ/νση: Χαριλάου Τρικούπη 6-10, ΤΚ 106 79 , Αθήνα, 2ος όροφος, γραφείο 201), προκειμένου να ενημερωθεί το κοινό.

Διαβάστε επίσης: Μελέτη για τη μετεγκατάσταση 9 υπουργείων στην ΠΥΡΚΑΛ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ