Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_img

Δωρεάν κινηματογραφικές βραδιές από την Περιφέρεια Αττικής

Ο φανταστικός κόσμος του Cine -Αλίκη που επιμελείται η ομάδα του Cinema Alive στο Πεδίον του Άρεως επιστρέφει από 2η συνεχόμενη χρονιά στον υπέροχο χώρο μέσα στο Πεδίον του Άρεως. Μετά την μεγάλη περσινή επιτυχία οι δροσερές βραδιές πολιτισμού, που επέστρεψαν εδω και λίγες μέρες συνεχίζονται στο κέντρο της Αθήνας υπό την αιγίδα και υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Κυριακή 28.08 Ουπς ο Νώε έφυγε (ώρα προβολής 20:30)

 

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων

Σκηνοθεσία: Toby Genkel

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι απέγιναν όλα τα ζωάκια που δεν κατάφεραν να επιβιβαστούν στην Κιβωτό του Νώε; Με αυτήν την πανέξυπνη ιδέα ως αφετηρία, ας σαλπάρουμε για μια ξεκαρδιστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων παρέα με αξιαγάπητα ζωάκια που θα ανακαλύψουν τι σημαίνει φιλία και αγάπη – ενώ ο κόσμος κυριολεκτικά χάνεται!

29-30/08 Full time 

(ώρα προβολής 21:00)

Σκηνοθεσία: Ερίκ Γκραβέλ

Πρωταγωνιστούν: Λορ Καλαμί, Αν Σουάρες, Ζενεβιέβ Μινς, Νολάν Αριζμαντί, Συρίλ Γκουέι

Κοινωνικό σινεμά στη μορφή μιας καταιγιστικής περιπέτειας. Βραβείο Σκηνοθεσίας και Γυναικείου Ρόλου στο τμήμα Ορίζοντες του Φεστιβάλ Βενετίας, Βραβείο Κοινού στο 22ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδας.

31.08-1.09 Τοotsie

(ώρα προβολής 21:00)

Σκηνοθεσία Σίντνεϊ Πόλακ

Πρωταγωνιστούν: Ντάστιν Χόφμαν, Τζέσικα Λανγκ, Τέρι Γκαρ

Ο Michael Dorsey είναι απελπισμένος. Δεν μπορεί να βρει δουλειά. Αυτό μέχρι τη στιγμή που παίρνει έναν γυναικείο ρόλο σε μια σαπουνόπερα και γίνεται πολύ διάσημος. Φυσικά, κανένας δεν ξέρει ότι αυτό το νέο τηλεοπτικό αστέρι είναι άντρας… Αλλά, στη συνέχεια, ερωτεύεται την κύρια ηθοποιό της σειράς, και εδώ αρχίζουν τα προβλήματα: πώς μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του, δεδομένου ότι εκείνη πιστεύει ότι ο Michael είναι γυναίκα;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ