Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Μήνυμα Μαρίας Ανδρούτσου για το «πρώτο κουδούνι»

Τo δικό της μήνυμα με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς έστειλε η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου.

«Μέσα στα σχολεία μας το σήμερα γίνεται η κάθε στιγμή του αύριο. Εκεί, στη δημιουργία του αύριο, ο Δήμος Αγίου Δημητρίου είναι και θα είναι κοντά σε κάθε μικρό/ή και μεγάλο/η μαθητή/ήτρια. Θα είναι δίπλα σε κάθε δομή και κάθε εκπαιδευτικό. Στα σχολεία χτίζεται το μέλλον, οι μαθητές είναι το βασικό συστατικό του, η παιδεία είναι η βασική του ουσία, η γεύση και η επίγευσή του.

Για τον Δήμο Αγίου Δημητρίου τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από εκείνους/ες που διδάσκονται αλλά κι εκείνους/ες που διδάσκουν πνευματική ελευθερία -η μόνη ελευθερία, ενσυναίσθηση -η αρχή της αγάπης και της κοινωνίας και καλλιέργεια -ο στυλοβάτης υγιών ανθρώπων και πολύχρωμων κοινωνιών.

Ψυχή τε σώματι και βαθιά από καρδιάς, εύχομαι σε μαθητές και μαθήτριες, σε εκπαιδευτικούς και σε εργαζόμενους στα σχολεία της πόλης μας μια δημιουργική, ήρεμη και αποτελεσματική σχολική χρονιά!

Εύχομαι δίψα για γνώση και όλα τα καλά θα έρχονται. Κάθε συνειδητοποιημένο σήμερα θα μας φέρνει πιο κοντά στο καλύτερο αύριο που επιδιώκουμε. Τόσο εγώ, όσο και όλες και όλοι οι συνεργάτες μου θα είμαστε πάντα κοντά σας! Καλή σχολική χρονιά σε όλους/ες».

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Άγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ