Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Φωτισμός LED στα γήπεδα της πόλης

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει από τον Δήμο Βύρωνα, η υλοποίηση του σημαντικού έργου για τη συντήρηση, επισκευή και αποκατάσταση αθλητικών χώρων, ύψους 550.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση νέων φωτιστικών LED στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου, γεγονός που έχει βελτιώσει πολύ το φωτισμό, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στις εξέδρες. Αυτές οι παρεμβάσεις συνεπάγονται επιπλέον, σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, σε μια εποχή που οι δήμοι καλούνται να περιορίσουν τις ενεργειακές τους ανάγκες.

Ειδικότερα:

· Στο κλειστό γυμναστήριο, «Δημήτρης Καλτσάς» (Ταταούλων) αποκαθίσταται το σύστημα αερισμού-κλιματισμού και προβλέπεται η αντικατάσταση του περιμετρικού φωτισμού-κερκίδων και του φωτισμού ασφαλείας με LED. Προβλέπεται ακόμα η προμήθεια και αντικατάσταση αντλίας θερμότητας αέρα-νερού, η προμήθεια και αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων (προβολέων) περιμετρικού φωτισμού και η μόνωση – στεγάνωση της οροφής του γηπέδου.

· Στο κλειστό γυμναστήριο Καρέα, «Τάκης Παπαγεωργίου» προβλέπεται συντήρηση και επισκευή της κεντρικής κλιματιστικής μονάδας, αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων (προβολέων) περιμετρικού φωτισμού-κερκίδων με LED.

· Στο Κλειστό Γυμναστήριο, «Στέφανος Καραλής» (Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσόστομου) προβλέπεται αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων (προβολέων) του αγωνιστικού χώρου με LED, αντικατάσταση σωμάτων (προβολέων) περιμετρικού φωτισμού – κερκίδων με LED.

· Στο κλειστό κολυμβητήριο «Χρήστος Ταμπαξής» αποκαθίσταται η βλάβη του ψύκτη αέρα-νερού και προβλέπεται η αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων (προβολέων) των κολυμβητικών δεξαμενών με LED, η αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων περιμετρικού φωτισμού κερκίδων, επίσης με LED.

· Στο Γήπεδο ποδοσφαίρου «Δημήτρης Νικολαΐδης (στα Θέατρα Βράχων) προβλέπεται η αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων του αγωνιστικού χώρου με LED.

· Στα γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5 (στα Θέατρα Βράχων) προβλέπεται η αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων του αγωνιστικού χώρου με LED.

Σε όλους τους –παραπάνω- αθλητικούς χώρους, προβλέπεται αντικατάσταση φθαρμένων πλακιδίων, μεταλλικών θυρών, ειδών υγιεινής, υδραυλικών αποχετευτικών δικτύων συμπλήρωση κιγκλιδωμάτων και εργασίες στεγάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Ενημερωτική εκδήλωση για ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ