Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χριστουγεννιάτικο καμπ για τα παιδιά της πόλης

Ευχάριστες, αλλά ταυτόχρονα εποικοδομητικές και δημιουργικές ώρες θα προσφέρει στους μικρούς συμμετέχοντες το Χριστουγεννιάτικο Καμπ (Christmas Camp) για παιδιά, ηλικίας από 4 έως 11 ετών που διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Ηλιούπολης.

Το Christmas Camp θα πραγματοποιηθεί από 26 έως 30 Δεκεμβρίου και από 2 έως 6 Ιανουαρίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της Ηλιούπολης. Οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες που θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα παιδιά του Δήμου Ηλιούπολης είναι θεατρικό παιχνίδι, χορός, μουσικοκινητικές δραστηριότητες, τεχνικές ζωγραφικής-κατασκευών κ.α.

Στόχος του Christmas Camp, το οποίο θα διεξαχθεί σε συνεργασία με την εταιρεία «With Bibi» που ηγείται η κυρία Βίκυ Κουμούτσου, θεατρολόγος – φιλόλογος, πλαισιωμένη από εξειδικευμένους και πιστοποιημένους παιδαγωγούς, θεατρολόγους, χορευτές, ζωγράφους, παιχνιδοψυχολόγους κ.ά., είναι -όπως η ίδια αναφέρει- μέσα από τις δραστηριότητες του θεατρικού παιχνιδιού, του χορού και των κατασκευών «να φτιάξουμε μαζί με τα παιδιά μία θεατρική παράσταση εμπνευσμένη από διάσημες παιδικές ταινίες και animation με μουσική και χορό, την οποία και θα παρουσιάσουμε στο τέλος της περιόδου στους γονείς και στους φίλους τους».

Δείτε: Δημιουργική απασχόληση για παιδιά έ έως 12 ετών

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ