Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Ο Αγιασμός των Υδάτων στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο

Με λαμπρότητα και επισημότητα τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός των Υδάτων στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο, παρουσία του δημάρχου Ζωγράφου Βασίλη Θώδα.

Η ρίψη του Τιμίου Σταυρού έγινε από τους εφημέριους του Ι.Ν. Αγίου Γερασίμου πάτερ Γεώργιο Ανάγνου και πάτερ Κωνσταντίνο Πασχάλη, με τους μικρούς αθλητές των κολυμβητικών συλλόγων του Ιλισιακού και του Ποσειδώνα Ιλισίων, να βουτούν στην πισίνα για να τον πιάσουν.

Ο δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας δώρισε έναν κρεμαστό σταυρό στον νεαρό κολυμβητή του Ποσειδώνα Ιλισίων Απόστολο Μάνθο, ο οποίος ανέσυρε πρώτος τον Τίμιο Σταυρό αλλά και αναμνηστικά φυλακτά σε όλους τους μικρούς αθλητές που βούτηξαν. Ακολούθησε κέρασμα και ανταλλαγή ευχών στον χώρο του κολυμβητηρίου.

Στην τελετή παραβρέθηκαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αναστασία Μπότου και ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Θεόδωρος Μετικαρίδης. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Δημήτρης Δήμας, Εθελοντισμού και ΚΑΠΗ Γιάννης Βούρτσης, Τεχνικών Υπηρεσιών και Επικοινωνίας Δήμος Μπουλούκος, Εξυπηρέτησης Πολιτών, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων Λάμπρος Καλαρρύτης, Εμπορικής Ανάπτυξης, Καταστημάτων και Δημοτολογίου Βαγγέλης Τζανής, Ψηφιακής Πολιτικής, Αποτελεσματικότητας και Πρασίνου Δημήτρης Κολομπάτσος, ο πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου Γιώργος Γιαννακόπουλος και Κωνσταντίνος Αλεξανδρής.

Παρόντες ήταν επίσης οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων «Μαζί για την πόλη μας» Τίνα Καφατσάκη, «Ζωγράφου Μπροστά» Παναγιώτης Αγγελόπουλος και «Αγαπώ Ζωγράφου» Κωστής Παπαναστασόπουλος καθώς επίσης μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του Δήμου και πλήθος κόσμου.

Νωρίτερα ο κ. Θώδας είχε παραστεί στη Θεία Λειτουργία και στον Αγιασμό των Υδάτων στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας.

Δείτε: Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Δήμος

Όλες οι ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ