Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δωρεάν αποκριάτικες στολές για τα παιδιά της πόλης

Το Γλυφαδιώτικο Καρναβάλι επιστρέφει δυναμικά ύστερα από τρία χρόνια απουσίας, για να απογειώσει το κέφι και να γεμίσει την πόλη χαρά. Στις 26 Φεβρουαρίου, τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, θα γίνει η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στη Γούναρη με πρωταγωνιστές τα παιδιά! Ο Δήμος Γλυφάδας μοιράζει στολές σε όσους μαθητές σχολείων της Γλυφάδας μας το επιθυμούν, για να συμμετέχουν όλοι στο καρναβάλι.

«Καρναβάλι Γλυφάδας και πάλι! Η αλήθεια είναι ότι μας έλειψε πολύ: Μετά από τρία χρόνια απουσίας, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στη Γλυφάδα επιστρέφει την επόμενη Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου» τονίζει ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Και προσθέτει: «Πρωταγωνιστές είναι και πάλι τα παιδιά: Καλούμε όλους τους μικρούς μας φίλους να συμμετέχουν στο καρναβάλι και – για όσους επιθυμούν – τους μοιράζουμε τις αποκριάτικες στολές! Όλα τα παιδιά (Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου – οποιουδήποτε σχολείου) κατοίκων της Γλυφάδας, μπορούν να συμμετέχουν σε θεματικά γκρουπ, της δικής τους επιλογής.

Τι πρέπει ακριβώς να κάνουν; Συμπληρώνουν τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα και μετά λαμβάνουν email με οδηγίες. Στη συνέχεια – ασφαλώς μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων – μπορούν να έρχονται από αυτή τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, στο Διασχολικό Κέντρο Γλυφάδας, από τις 9:00 π.μ. έως τις 7:00 μ.μ. (είσοδος επί της οδού Επαμεινώνδα 30).

Εκεί επιλέγουν τη στολή που επιθυμούν να φορέσουν, βάσει φυσικά της διαθεσιμότητας που υπάρχει σε είδη και σε νούμερα. Οι στολές θα διατίθενται δωρεάν, αλλά πρέπει βέβαια να επιστραφούν αμέσως μετά το Καρναβάλι, για να υπάρχουν πάντα διαθέσιμες στο βεστιάριο του Δήμου που έχουμε δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια.

Στη συνέχεια θα ενημερωθούν για το πότε και που πρέπει να προσέλθουν την Κυριακή της Αποκριάς, για να συμμετέχουν στο μεγάλο Καρναβάλι της Γλυφάδας! Δηλώστε συμμετοχή».

Ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ