Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Πλούσιο αποκριάτικο πρόγραμμα από τον Δήμο

Με δράσεις, εκδηλώσεις και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα τιμά ο δήμος Ζωγράφου την Αποκριά, προσφέροντας διασκέδαση σε όλους τους δημότες.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που κορυφώνονται αυτό το Σαββατοκύριακο:

Το Σάββατο 25/02/2023  – Βίλα Ζωγράφου από τις 11.00 το πρωί

Αποκριάτικη εκδήλωση για τους μικρούς μας φίλους.

Αποκριάτικες μασκότ, ξυλοπόδαρος, animateur, κινέζικος δράκος, ταχυδακτυλουργός, bubble show, Photo Booth, παραδοσιακό γαϊτανάκι, μάγοι, ζογκλέρ, φουσκωτά κάστρα, πύργος αναρρίχησης, στοχοβολία, εργαστήριο αποκριάτικης μάσκας και face painting, ποπ κορν, μαλλί της γριάς κ.α.

Αποκριάτικο πάρτυ με τους «FOUR ON THE FLOOR BAND». Χορευτικό πάρτυ με αποκριάτικα τραγούδια, επιτυχίες 70s-80s, ντίσκο κ.α.

Την Κυριακή– Βίλα Ζωγράφου από τις 14.00 το μεσημέρι

Συνάντηση των σχολείων της πόλης μας.  Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν με πρόγραμμα DJ, να χορέψουν και να ξεφαντώσουν με αποκριάτικες μελωδίες και να γευτούν το σιντριβάνι σοκολάτας.

Χορός, μουσική, φαγητό και πολλές εκπλήξεις, όπως αναβίωση του αποκριάτικου εθίμου της τζαμάλας, που κρατά από την εποχή της τουρκοκρατίας, με το άναμμα μεγάλης φωτιάς και χορού γύρω από τις φλόγες.

Καθαρά Δευτέρα  – Πάρκο Γουδή – 11.00

Την Καθαρά Δευτέρα γιορτάζουμε τα κούλουμα στο Πάρκο Γουδή  με νηστίσιμα, μουσική και χορό.

Ζωντανή μουσική με το μουσικό σχήμα του Σπύρου Πολυκανδριώτη σε αποκριάτικα παραδοσιακά τραγούδια από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ