Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Εξαφανίστηκε 16χρονη από δομή παιδικής προστασίας

Λίγες ώρες μετά τη χθεσινή υπόθεση μαστροπείας με θύμα μια 14χρονη που διέμενε σε δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη, συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Μαρτίου στις Αρχές , μετά την εξαφάνιση 16χρονης από δομή παιδικής προστασίας της πόλης.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην αναγγελία εξαφάνισης του “Χαμόγελου του Παιδιού” στις 08/03/2023, εξαφανίστηκε από δομή παιδικής προστασίας στη Νέα Σμύρνη, η Άννα Μαρία Γ., 16 ετών.

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα 22/03/2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Άννα Μαρία Γ. έχει ύψος 1,73 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι παντελόνι, γκρι φούτερ ζακέτα και σκούρο γκρι αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Διαβάστε επίσης: Τρεις συλλήψεις για υπόθεση μαστροπείας με θύμα 14χρονη από δομή φιλοξενίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ