Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Κλείνουν για δύο εβδομάδες το 1ο Γυμνάσιο και το 1ο Λύκειο

Κλειστά για δύο εβδομάδες θα μείνουν το 1ο Γυμνάσιο και το 1ο Λύκειο Βύρωνα (Ανάληψης), προκειμένου να εκτελεστούν κατεπείγουσες εργασίες που αφορούν την αποκατάσταση σαθρών σοβάδων στις μετόπες του σχολείου.

Κατά το διάστημα αυτών των δύο εβδομάδων (την τρέχουσα και την επόμενη) τα μαθήματα θα γίνονται με τηλεκπαίδευση.

Από τον έλεγχο που διενήργησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, προέκυψε ότι σε κάποιες περιπτώσεις, η εμφανής –εξωτερικά- αποσάθρωση, είναι εκτεταμένη και απαιτείται αποξήλωση και αντικατάσταση των σοβάδων αυτών.

«Λόγοι ασφάλειας των παιδιών και των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας, επιβάλλουν τη διακοπή της λειτουργίας του σχολείου, προκειμένου να γίνουν σωστά και με ασφάλεια οι προβλεπόμενες εργασίες, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει, χωρίς να εκτεθεί κανένας σε κίνδυνο», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

Ο δήμαρχος Γρηγόρης Κατωπόδης ζητεί την κατανόηση των μαθητών, των γονέων – κηδεμόνων και των εκπαιδευτικών για την αναστάτωση που προκαλεί αυτή η αναγκαστική διακοπή λειτουργίας του σχολείου, «αλλά ως δημοτική αρχή θεωρούμε ότι σε ζητήματα ασφάλειας δεν χωρούν ημίμετρα αλλά σίγουρες λύσεις, όση ταλαιπωρία κι αν συνεπάγονται, προσωρινά».

Διαβάστε επίσης: Νέο ωράριο της Δημοτικής Συγκοινωνίας

Ειδήσεις από τον Βύρωνα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ