Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Νέα προθεσμία έλαβε ο προπονητής Τάε Κβον Ντο που κακοποιούσε ανήλικες αθλήτριες

Νέα προθεσμία έλαβε ο προπονητής Τάε Κβον Ντο από την Ηλιούπολη για το πρωί της Δευτέρας προκειμένου να απολογηθεί. Νωρίτερα ο 44χρονος βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή, καθώς κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικες αθλήτριες στο γυμναστήριό του.

Σε βάρος του προπονητή ασκήθηκε ποινική δίωξη και κατηγορείται για βιασμό 5 κοριτσιών κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών. Οι Αρχές έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» τη ζωή του, αναζητώντας κι άλλα πιθανά θύματα.

Στο μεταξύ έχουν «ανοίξει τα στόματα», όσων ήξεραν ή είχαν υποψίες για τον 44χρονο. Tο κουβάρι την υπόθεσης ξετυλίχθηκε όταν 3 από τα θύματά του συνειδητοποίησαν όταν δεν είχε συμβεί στην κάθε μία μεμονωμένα, αλλά αυτή η δράση ήταν συνεχόμενη.
Έτσι προχώρησαν στη μήνυση και μέσα από την προκαταρκτική εξέταση που ξεκίνησε και τους μάρτυρες που κατέθεσαν προέκυψαν και άλλες δύο καταγγέλλουσες. Αυτό που χτύπησε «καμπανάκι» στις Αρχές ήταν το γεγονός ότι οι καταγγέλλουσες μίλησαν για μία δράση που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.
Πηγή: newsbomb.gr
Διαβάστε περισσότερα: Σωρεία κατηγοριών εναντίον του προπονητή Τάε Κβον Ντο που κακοποιούσε ανήλικες αθλήτριες
Ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ