Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Συνελήφθη προπονητής τάε κβο ντο για ασέλγεια σε ανήλικες

Συνελήφθη προπονητής τάε κβο ντο για ασέλγεια στην Ηλιούπολη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο 44χρονος από το 2019 προσέγγιζε ανήλικες από 13 έως 16 ετών και αφού τις εκθείαζε αρχικά για τις ικανότητες τους στο άθλημα, τις έπειθε να ακολουθούν το αγωνιστικό τμήμα έτσι ώστε να έχουν πολύωρες και ατομικές προπονήσεις μαζί του.

Οι πράξεις γίνονταν μέσα στο γυμναστήριο αλλά και στο σπίτι του. Οι πράξεις ήταν ιδιαίτερα βαναυσες και επώδυνες για τις ανήλικες. Θύματά του, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbomb.gr, έχουν πέσει τουλάχιστον πέντε κορίτσια που σήμερα έχουν ενηλικιωθεί. Οι αστυνομικοί ψάχνουν αν υπάρχουν και άλλα θύματα του προπονητή.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δυνάμει σχετικού εντάλματος σύλληψης, ημεδαπός ο οποίος, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής αθλήματος σε αθλητικό σύλλογο, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.

Προηγήθηκε έρευνα στο πλαίσιο Προκαταρκτικής Εξέτασης από την οποία προέκυψε ότι ο ανωτέρω, τουλάχιστον από το 2009 έως και το 2020, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών και αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν πολύωρες και κατά κύριο λόγο ατομικές προπονήσεις μαζί του. Ακολούθως, προέβαινε είτε στον χώρο του γυμναστηρίου είτε στην οικία του σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των ανήλικων.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, απ’ όπου εκδόθηκε και το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και στα οχήματα του συλληφθέντα καθώς και σε χώρο της σχολής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) κινητά τηλέφωνα, δύο (2) tablet, τρία (3) laptop, σκληρός δίσκος και κάρτα μνήμης.

Μέχρι στιγμής έχει προκύψει ότι ο συλληφθείς έχει ενεργήσει με τον ανωτέρω τρόπο δράσης γενετήσιες πράξεις σε βάρος τουλάχιστον πέντε (5) κοριτσιών, τα οποία πλέον έχουν ενηλικιωθεί, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστε περισσότερα: Έτοιμος για την 25η Μαρτίου ο Δήμος

Ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ