Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Μοτοπορεία στο Π. Φάληρο για την Ημέρα του Αυτισμού

Με το σύνθημα «BORN TO BE DIFFERENT» και πρωτότυπες δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού, θα γίνουν την προσεχή Κυριακή, 2 Απριλίου, το μεσημέρι στο Άγαλμα του Κων. Παλαιολόγου οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού.

Συνδιοργανωτές θα είναι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ και ο Σύλλογος μοτοσυκλετιστών HOG – ΗΑRLEY OWNERS GROUP, σκοπός των οποίων είναι η μετάδοση του μηνύματος αποδοχής της διαφορετικότητας, αλλά και της μοναδικότητας που κρύβει κάθε άτομα στο φάσμα του αυτισμού.

Για την μετάδοση του μηνύματος θα επιστρατευτούν περίπου πενήντα μοτοσυκλέτες HOG – ΗΑRLEY OWNERS GROUP που θα σταθμεύσουν στην πλατεία Φλοίσβου όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να φωτογραφηθούν μαζί τους και να ενισχύσουν τους σκοπούς και το έργο του συλλόγου υπό τον ήχο των μουσικών επιλογών του Νίκου Τσιροζίδη της VIPARTIES.

Στην συνέχεια θα διασχίσουν μία διαδρομή στην παραλιακή λεωφόρο μέσα στα όρια του Δήμου Παλαιού Φαλήρου ξεκινώντας από το Άγαλμα του Παλαιολόγου, με συνεπιβάτες όσους επιθυμούν.

Παράλληλα, το πρωί της ίδιας ημέρας θα λειτουργήσει το Πασχαλινό Bazaar του ΑΛΜΑ, στην Μαρίνα Φλοίσβου όπου θα διατεθούν πασχαλινές λαμπάδες και δημιουργίες των παιδιών και των εθελοντών του συλλόγου, στέλνοντας το μήνυμα: Ότι τα παιδιά με ή χωρίς αναπηρία είναι πρώτα και πάνω απ’ όλα «ΠΑΙΔΙΑ» που έχουν την ίδια ανάγκη αγάπης, αποδοχής και παρότρυνσης.

Διαβάστε επίσης: Πασχαλινές λαμπάδες για τα παιδιά από τον Δήμο

Ειδήσεις από τo Παλαιό Φάληρο  στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ