Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Διανομή Πασχαλινών αγαθών σε 2.000 ευάλωτους Γλυφαδιώτες

Το εορταστικό τραπέζι στους ευάλωτους οικονομικά δημότες “στρώνει” ο Δήμος Γλυφάδας που ξεκίνησε ήδη την διανομή τροφίμων και Πασχαλινών ειδών, ώστε όλοι να μπορέσουν να τηρήσουν τα έθιμα και τις παραδόσεις.

Στο πλαίσιο των κοινωνικών του δράσεων ο Δήμος μέσα από το Κοινωνικό του Παντοπωλείο, άρχισε την διανομή αγαθών στους 2000 δικαιούχους που είναι εγγεγραμμένοι στην δομή.

Τσουρέκια, αρνιά, λάδι, λαχανικά, είδη παντοπωλείου μακράς διαρκείας, απορρυπαντικά αλλά και λαμπάδες για τα παιδιά θα μοιράζονται κάθε μέρα μέχρι και την μεγάλη Τετάρτη από το πρωί ως τις τρεις το μεσημέρι, με σκοπό όλοι να γιορτάσουν τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.

Αναφερόμενος στην δράση ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Παπανικολάου τόνισε:
«Το Πάσχα πλησιάζει και αυτές τις Άγιες ημέρες κανένας συμπολίτης μας δεν πρέπει να μείνει μόνος, κανείς δεν πρέπει να στερηθεί τα αναγκαία αγαθά για τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Κυριακή του Πάσχα. Ξεκινήσαμε με πολλή αγάπη και φέτος τη διανομή των απαραίτητων αγαθών στους δικαιούχους των κοινωνικών μας δομών, από το κοινωνικό μας παντοπωλείο: Λάδι, αρνί, τσουρέκι, πατάτες και πολλά- πολλά ακόμα. Η διανομή στους 2.000 και πλέον συμπολίτες μας που έχουν εγγραφεί στις κοινωνικές μας δομές, θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας. Ευχαριστώ θερμά την αρμόδια αντιδήμαρχο Λένα Δεναξά και όλους τους εργαζομένους στις κοινωνικές μας δομές, καθώς και τους πολίτες και τις επιχειρήσεις για τις πολύτιμες δωρεές τους, για τις οποίες θα υπάρξει αναλυτική ευχαριστήρια ανακοίνωση».

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά, που έχει την ευθύνη και τον συντονισμό της δράσης, από την πλευρά της είπε: «Μια ακόμη μεγάλη διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας ξεκίνησε σήμερα! Θέλω να ευχαριστήσω αυτή την υπέροχη ομάδα όχι μόνο για τη βοήθεια, αλλά και για την καλή της διάθεση. Είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας καθημερινά, αλλά τις γιορτές πάντα προσπαθούμε ακόμη περισσότερο, έτσι ώστε κανείς να μην αισθάνεται μόνος και χωρίς τα απαραίτητα αγαθά για το γιορτινό τραπέζι. Στην προσπάθεια αυτή φυσικά δεν είμαστε μόνοι, καθώς κάθε χρόνο υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι, εταιρείες, ιδιώτες, σχολεία, που ενισχύουν το έργο αυτό και τους ευχαριστούμε από καρδιάς».

Διαβάστε επίσης: Καθαρισμός και ανακύκλωση στην θαλάσσια περιοχή του Δήμου

Ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ