Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_img

Ποδοσφαιρικός αγώνας ΣΤΑ.ΣΥ – Μικτής Παλαιμάχων Ελλάδος για καλό σκοπό

Κάλεσμα σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου της πόλης να γεμίσουν τις εξέδρες του δημοτικού γηπέδου Μοσχάτου και να παρακολουθήσουν το αγώνα μεταξύ των ομάδων της ΣΤΑ.ΣΥ και της Μικτής Παλαιμάχων Ελλάδος, απευθύνει ο Δήμος Μοσχάτου- Ταύρου.

Ο αγώνας που είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα και γίνεται με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τρίτης, 25 του μήνα με ελεύθερη είσοδο.

Οι θεατές, αντί χρημάτων μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα και αγαθά για την στήριξη των ευάλωτων οικογενειών της περιοχής.

Ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε καθημερινά, με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας, για να καλύψουμε τις ανάγκες των πολιτών μας που δοκιμάζονται ιδιαίτερα. Γι αυτό το λόγο ευχαριστούμε την ΣΤΑ.ΣΥ η οποία συνεισφέρει προς αυτό το σκοπό μας με τη διεξαγωγή ενός φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα, με τη συμμετοχή της ομάδας «Μικτή Παλαίμαχων Ελλάδος». Καλώ, λοιπόν, τους συμπολίτες μας κάθε ηλικίας να έρθουν στο δημοτικό μας γήπεδο την Τρίτη το απόγευμα, στις 17.30 και να απολαύσουμε όλοι μαζί έναν αγώνα αλληλεγγύης, προσφέροντας τρόφιμα και είδη καθημερινής ανάγκης για τους ωφελουμένους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.»

Διαβάστε επίσης: Πρεμιέρα στους «Σχολικούς Αγώνες 2023» του Δήμου

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ