Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Δ. Ευαγγέλου: “Σκληρή δουλειά για μια καλύτερη πόλη”

Την εμπειρία του στον χώρο της Αυτοδιοίκησης καταθέτει στο μικρής διάρκειας προεκλογικό του βίντεο ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης, Δημήτρης Ευαγγέλου.

Δίνοντας το πολιτικό του στίγμα και παρουσιάζοντας το σχέδιό του για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Δήμου, προς όφελος των πολιτών, ενόψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτώβρη, ο Δ. Ευαγγέλου μιλά για τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Δηλώνοντας ότι γνωρίζει τα προβλήματα των συμπολιτών του, παραθέτει σε αδρές γραμμές το πλαίσιο για την επίλυσή τους.

«Η Ηλιούπολη είναι η πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω από παιδί. Περπατάω καθημερινά στις γειτονιές της πόλης, γνωρίζω τα προβλήματα και μιλάω με ανθρώπους που γνωριζόμαστε από μικρά παιδιά. Καταλαβαίνω τις ανησυχίες τους, τις αγωνίες τους και ξέρω πως θέλουν μια καλύτερη πόλη.

Ο μόνος τρόπος για να το καταφέρουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά. Να έχουμε σχέδιο, οργάνωση και να νοικοκυρέψουμε τον τρόπο που λειτουργεί ο δήμος. Και ξέρω πολύ καλά πως να το κάνω. Μετά από 35 χρόνια ένσημα στον ιδιωτικό τομέα, αυτό που έχω μάθει είναι ότι η σκληρή δουλειά και η καλή ομάδα φέρνει πάντα αποτέλεσμα.

Σε όλη μου τη ζωή δημιουργώ στα ομάδες και πάντα διάλεγα τους καλύτερους, τόσο στην εργασία μου όσο και στον αθλητισμό. Οι άνθρωποι της παράταξης είναι άνθρωποι της καθημερινότητας. Δεν προέρχονται από κομματικά γραφεία και ξέρουν πως να λύνουν προβλήματα, γιατί αυτό κάνουν σε όλους τους ζωή».

Τέλος, ζητά από τους δημότες της Ηλιούπολης να τον στηρίξουν με την ψήφο τους και να δουλέψουν μαζί του για την μεταμόρφωση της πόλης.

Διαβάστε επίσης: Η “Γυναίκα στον χρόνο” στο 1ο ΕΠΑΛ

Ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ