Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img

Ληστές μαχαίρωσαν 17χρονο στην Ιασωνίδου

Πληθαίνουν τα περιστατικά με θύματα ανήλικους στις περιοχές της Αττικής, θέμα το οποίο είχε αναδείξει η ΑΜΑΡΥΣΙΑ στο φύλλο της 4ης Φεβρουαρίου 2023 με τίτλο Βία ανηλίκων – SOS γονέων…

Πολλοί δήμαρχοι έχουν θέσει το θέμα αντιμετώπισης της βίας στις γειτονιές ένα από τα πρώτα ζητήματα στην ατζέντα τους, ζητώντας από την κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στήριξη.

Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στην περιοχή του Ελληνικού, όταν δύο άγνωστοι επιχείρησαν να ληστέψουν 17χρονο. Ο έφηβος αντιστάθηκε και εκείνοι τον μαχαίρωσαν.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, πλησίασαν τον ανήλικο, λίγο μετά τις 22:00, στη συμβολή της Λεωφόρου Ιασωνίδου με την οδό Ριζούντος, και τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού.

Στη συνέχεια, προσπάθησαν να του αφαιρέσουν το κινητό τηλέφωνό του και τα χρήματα που είχε πάνω του. Εκείνος, όμως, αντιστάθηκε και τότε οι άγνωστοι τον μαχαίρωσαν στην κοιλιά, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Ο 17χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα, και περαστικοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Λαϊκό». Ο νεαρός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, που εικάζεται ότι έχουν κάνει κι άλλες ληστείες στην περιοχή, είναι σε εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης: Συνελλήφθησαν 15χρονος και 18χρονος για ληστεία 13χρονου στην πόλη

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ