Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Α’ πλαζ Βούλας: Ελεύθερη είσοδος για τους δημότες

Ελεύθερη είσοδο στην Α’ πλαζ Βούλας έχουν εφέτος όλοι οι δημότες Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Μέχρι πέρυσι τη δυνατότητα αυτή είχαν μόνο οι δημότες της ενότητας Βούλας και οι λοιποί των δημοτικών ενοτήτων Βάρης – Βάρκιζας και Βουλιαγμένης πλήρωναν 25 ευρώ άπαξ για όλο το καλοκαίρι.

Εφέτος όμως, μετά και την πρόσφατη διαπραγμάτευση της δημοτικής αρχής με την Επιτροπή Ελέγχου Ακτών (ΕΠΕΛΑΚ), θα μπορούν οι κάτοχοι κάρτας δημότη 3Β να απολαμβάνουν την παραλία απολύτως δωρεάν. Επίσης, όσοι δημότες δεν επιθυμούν να φέρουν τη δική τους ομπρέλα και κάθισμα (υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο ελεύθερο κομμάτι της παραλίας) θα έχουν –κατόπιν συνεννόησης της Δημοτικής Αρχής με τους επιχειρηματίες– όπως και πέρυσι έκπτωση της τάξεως του 50% σε ομπρέλες και ξαπλώστρες στο ένα από τα τρία συγκροτήματα που λειτουργούν στον χώρο.

Σε ό,τι αφορά τους μη κατόχους κάρτας δημότη Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, μολονότι η ΕΠΕΛΑΚ ζήτησε μία μικρή αύξηση, της τάξεως του μισού ευρώ για την είσοδο τα Σαββατοκύριακα, εντούτοις η δημοτική αρχή κατάφερε να διατηρήσει τις τιμές εισόδου στα περσινά επίπεδα. Έτσι, για τους μη δημότες Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, η γενική είσοδος στην Α’ πλαζ Βούλας είναι 7 ευρώ τις καθημερινές και 8,5 ευρώ τα Σαββατοκύριακα, 3,5 ευρώ για τα άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω, τους πολύτεκνους και τα παιδιά ηλικίας 6-12 ετών. Για τα μικρότερα παιδιά ηλικίας έως 6 ετών, καθώς και για τα άτομα με αναπηρία και έναν συνοδό τους, η είσοδος στην παραλία είναι δωρεάν.

Διαβάστε επίσης: Έως 11 Ιουλίου οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Ειδήσεις από Bάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ