Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img

Στήριξη Γρ. Κωνσταντέλλου στον νέο πρόεδρο της ΚΕΔΕ

Την αμέριστη στήριξή του στον νέο πρόεδρο της ΚΕΔΕ, δήμαρχο Αμπελοκήπων -Μενεμένης, Λάζαρο Κυριζόγλου, εξέφρασε ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Ένωσης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Ο κ. Κωνσταντέλλος, στη δήλωσή του, τονίζει το αυτονόητο, ότι οι δήμαρχοι επιλέγονται «αποκλειστικά από τους συμπολίτες τους και έχουν μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των πόλεων και των κατοίκων τους», αναδεικνύοντας τα προβλήματα «με γνώμονα και πυξίδα την ακηδεμόνευτη αυτοδιοίκηση».

Είναι προφανές ότι ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης προέβη σε αυτή την δήλωση, για να ξεκαθαρίσει τη θέση του, ιδίως μετά την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, μόλις λίγες ώρες μετά την εκλογή του νέου προέδρου της ΚΕΔΕ, με την οποία προδικάζει το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στον Δήμο της Αθήνας δηλώνοντας τη στήριξή της στον σημερινό δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη στις αρχαιρεσίες της ΚΕΔΕ τον προσεχή Μάρτιο.

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Κωνσταντέλλου:

«Συγχαρητήρια στον φίλο Λάζαρο Κυρίζογλου για την ομόφωνη εκλογή του στη θέση του Προέδρου της ΚΕΔΕ από τα μέλη του Δ.Σ. Με τον νέο Πρόεδρο συνεχίζουμε μαζί το έργο που ξεκινήσαμε όταν οι δήμαρχοι της χώρας, μας εξέλεξαν στο κορυφαίο όργανο της ελληνικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με στόχο να υπηρετήσουμε και να αναβαθμίσουμε το θεσμό.

Αναδεικνύουμε τα προβλήματα και τα θεσμικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι της χώρας, με γνώμονα και πυξίδα την ακηδεμόνευτη αυτοδιοίκηση, οι εκπρόσωποι της οποίας επιλέγονται αποκλειστικά από τους συμπολίτες τους και έχουν μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των πόλεων και των κατοίκων τους.

Θεωρώ πως η Προεδρία του Λάζαρου Κυρίζογλου στην ΚΕΔΕ, με κυρίαρχο χαρακτηριστικό το πνεύμα συνεργασίας που επιδεικνύει προς κάθε κατεύθυνση, θα λειτουργήσει πολύ θετικά και προς όφελος του θεσμού».

Διαβάστε επίσης: Κυρίζογλου σε Λιβάνιο: «Ούτε θέλουμε να αιφνιδιάσουμε, ούτε να αιφνιδιαστούμε» – Συνάντηση ΥΠΕΣ-ΚΕΔΕ

Eιδήσεις για την Αυτοδιοίκηση στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ