Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΝΔ: Δήλωση στήριξης στον Κ. Μπακογιάννη για την ΚΕΔΕ… μετεκλογικά

«Θα μείνω πιστός στο εθνικό μου καθήκον με σκληρή δουλειά χωρίς να ανεχτώ έπαρση και αλαζονική συμπεριφορά», διαβεβαίωνε τον ελληνικό λαό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ των εθνικών εκλογών.

Ωστόσο, πριν ακόμη παρέλθουν δέκα ημέρες από τη συντριπτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας το βράδυ της 25ης Ιουνίου και προτού προλάβει να καθίσει στην καρέκλα του προέδρου της ΚΕΔΕ ο νέος πρόεδρός της – με τις ευλογίες της ίδιας της Νέας Δημοκρατίας, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, εμφανίζονται τα πρώτα δείγματα αλαζονείας της κυβέρνησης στο κομμάτι της Αυτοδιοίκησης.

Πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί η ενέργεια του κυβερνητικού κόμματος, που εκφράστηκε μέσω ενός Δελτίου Τύπου, λίγες ώρες μετά την εκλογή του κ. Κυρίζογλου στον τιμόνι της ΚΕΔΕ;

Η ανακοίνωση είναι λιτή και ξεκάθαρη:

«Συγχαίρουμε θερμά τον Λάζαρο Κυρίζογλου για την εκλογή του ως προέδρου της ΚΕΔΕ και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και στο έργο του. Με την ευκαιρία ανακοινώνεται ότι μετά τη μάχη των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών τον προσεχή Οκτώβριο η Νέα Δημοκρατία θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη στις επόμενες εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΚΕΔΕ».

Η προεκλογική δήλωση στήριξης του κυβερνώντος κόμματος στο πρόσωπο του δημάρχου Αθηναίων Κωστή Μπακογιάννη για τη θέση του προέδρου της ΚΕΔΕ (οι αρχαιρεσίες είναι τον Μάρτιο του ’24), επί της ουσίας ακυρώνει τον σημερινό πρόεδρο κ. Κυρίζογλου, προκαταλαμβάνει την ψήφο των Αθηναίων στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές (8 Οκτωβρίου) και έχει ήδη προκαλέσει την οργή των «δεξιών» δημάρχων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να υπάρξει μέχρι και «αντάρτικο».

Αλήθεια, προς τι η βιασύνη;

Διαβάστε επίσης: Πόρους και προσωπικό ζήτησε ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λ. Κυρίζογλου – Την Τετάρτη συνάντηση με Θ. Λιβάνιο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ