Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Πρεμιέρα για το καλοκαιρινό μουσικό σχολείο

Μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία στα πρότυπα των διεθνών καλοκαιρινών μουσικών σχολείων είναι γεγονός από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης άρχισε τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, με σκοπό οι νέοι που θα το παρακολουθήσουν, να καλλιεργήσουν το μουσικό τους ταλέντο σε ένα συναρπαστικό περιβάλλον δημιουργικής έκφρασης.

Η 1η Καλοκαιρινή Μουσική Ακαδημία είναι μια πολιτιστική και εκπαιδευτική δράση, μια γιορτή μουσικής και καλλιτεχνικής έκφρασης που διοργανώνει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και προσφέρει δωρεάν σε δημότες μαθητές και σπουδαστές στην καλοκαιρινή περίοδο από 10 έως 28 Ιουλίου του 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν στα μαθήματα από μία έως και τρεις εβδομάδες.

Η φετινή Καλοκαιρινή Μουσική Ακαδημία που θα πραγματοποιηθεί στην Πνευματική Εστία Δ.Ε. Βούλας και στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιωνία, προσφέρει εργαστήρια, σεμινάρια και master classes σε παιδιά και νέους σπουδαστές μουσικής, στους τομείς «ΠΙΑΝΟ» και «ΤΡΑΓΟΥΔΙ», καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ρεπερτορίου από κλασσική μουσική ως σύγχρονη και ελληνική μουσική. Τα μουσικά σεμινάρια προσφέρονται από διακεκριμένους επαγγελματίες καθηγητές φωνητικής και τραγουδιού, με επικεφαλής την γνωστή, πολυβραβευμένη και με πλήθος πτυχίων και διακρίσεων στο εξωτερικό, πιανίστα και ακαδημαϊκό, Τατιάνα Παπαγεωργίου. Μέσα από τη διαδικασία των μαθημάτων θα επιλεγούν μαθητές-σπουδαστές που θα λάβουν μέρος ως φωνητικό σύνολο σε συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο τον Σεπτέμβριο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο info@vvv.gov.gr και στο tatianapapageorgiou@gmail.com αναγράφοντας τα στοιχεία τους, τηλέφωνο επικοινωνίας και επιλογή ημερομηνιών για τα μαθήματα εντός της περιόδου (10-28 Ιουλίου).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 210-6014078.

Διαβάστε επίσης: Θαλάσσια μπάνια από Δευτέρα 3 Ιουλίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ