Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Ανοίγουν οι παιδικοί σταθμοί της πόλης

Από την ερχόμενη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αλίμου να δέχονται σταδιακά τα παιδιά για το σχολικό έτος 2023- 2024.

Σύμφωνα με την αρμόδια διεύθυνση του δήμου, λόγω της καθυστέρησης που σημειώθηκε φέτος στην ολοκλήρωση των διαδικασιών του ΕΣΠΑ, οι τοποθετήσεις των παιδιών θα γίνουν ως εξής:
• Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου οι Σταθμοί θα δεχθούν τα παιδιά που φοιτούσαν στους Σταθμούς μας την περσινή σχολική χρονιά (επανεγγραφές).
• Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου θα ειδοποιηθούν οι νέες εγγραφές με Voucher για να ξεκινήσουν την προσαρμογή τους.
• Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου θα ειδοποιηθούν τα παιδιά που εγγράφονται με την διαδικασία της μοριοδότησης (δηλ. παιδιά που δεν έχουν voucher από το ΕΣΠΑ), για να ξεκινήσει η προσαρμογή τους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση ” κάθε περίπτωση, θα ενημερωθείτε εγκαίρως ο καθένας σας και προσωπικά-τηλεφωνικά.
Η συνεργασία σας για την ομαλή προσαρμογή των παιδιών στα Τμήματα και την ομαλή έναρξη λειτουργίας κάθε Τμήματος θα είναι πολύτιμη”.

Διαβάστε επίσης: «Η Ζωή Είναι Ωραία» και τον Σεπτέμβριο στον Άλιμο

Ειδήσεις από τον Άλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ