Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

To μήνυμα του δημάρχου για τη νέα σχολική χρονιά

Μήνυμα σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς για την νέα σχολική χρονιά που ξεκίνησε σήμερα με τον καθιερωμένο αγιασμό απηύθυνε ο δήμαρχος Ζωγράφου Βα;σίλης Θώδας.

Ο δήμαρχος στο μήνυμά του αναφέρει:
«Xτύπησε ξανά το πρώτο κουδούνι της χρονιάς και τα αγαπημένα μας παιδιά επέστρεψαν στις σχολικές αίθουσες. Μία νέα σχολική χρονιά ξεκινά, γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες και διάθεση για μάθηση.

Ο Δήμος Ζωγράφου έκανε κάθε προσπάθεια, ώστε όλα τα σχολεία της Πόλης μας να είναι έτοιμα να υποδεχτούν με ασφάλεια τα παιδιά μας, σε όμορφες αίθουσες κατάλληλες για μάθηση.

Σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες εύχομαι το φετινό σχολικό ταξίδι να τους οδηγήσει πιο κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων και των ονείρων τους. Να είναι μία δημιουργική χρονιά γεμάτη με γνώσεις, εμπειρίες και αξέχαστες, χαρούμενες σχολικές στιγμές.

Αυτή η μέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική και για τους γονείς που βλέπουν τα παιδιά τους να μεγαλώνουν και να γίνονται δέκτες γνώσεων και παιδείας. Τους εύχομαι να έχουν κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και να είναι πάντα κοντά στα παιδιά τους.

Επίσης δεν ξεχνώ και τους εκπαιδευτικούς μας που χάρη σε αυτούς δημιουργούνται μορφωμένοι και ενσυνείδητοι πολίτες. Καλή δύναμη, αισιοδοξία, έμπνευση και αντοχές στο δύσκολο παιδαγωγικό τους έργο.

Όλοι μαζί θα συνεργαστούμε δημιουργικά σε αυτό το ταξίδι για μια Παιδεία που θα κάνει την κοινωνία μας καλύτερη και το μέλλον πιο φωτεινό!

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους καλή σχολική χρονιά με υγεία, επιτυχίες και δύναμη!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ