Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img

Κόντρα δημάρχου με την Ολυμπιονίκη του beach volley Β. Αρβανίτη σε προεκλογικό φόντο

Για “ανεπίτρεπτη λειτουργία υπαλλήλου που δεν ακολούθησε την ενδεδειγμένη διαδικασία και επέλεξε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αντί της υπηρεσιακής οδού” κάνει λόγο ο δήμαρχος Αλίμου, απαντώντας στην καταγγελία της πρώην πρωταθλήτριας του beach volley και νυν υπαλλήλου του Δήμου Βίκυς Αρβανίτη, που τον κατηγορεί για παράνομες πρακτικές σε βάρος της.

Επίσης, ο Ανδρέας Κονδύλης, μιλά και για φθηνή αντιπολίτευση, δεδομένου ότι η καταγγέλλουσα, διάλεξε να προβεί στην καταγγελία μίας υπόθεσης αρκετών μηνών, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές και «συγκυριακά», μετά την επίθεση της αντιπολίτευσης στην δημοτική Αρχή περί μη αναγνώρισης πτυχίων.

Η κόντρα μεταξύ της πρώην αθλήτριας και στελέχους της Εθνικής Ομάδας ξεκίνησε με την ανάρτηση της Β. Αρβανίτη ότι δέχεται πόλεμο από τον δήμαρχο που δεν αναγνωρίζει το πτυχίο της και δεν προωθεί την μετάταξή της σε άλλη υπηρεσία του Δήμου.

Στη σχετική της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η πρώην πρωταθλήτρια κατηγορεί τον Ανδρέα Κονδύλη ότι κινείται κάθε άλλο παρά νόμιμα εναντίον των υπαλλήλων του δίχως να βασίζεται στις αρμόζουσες υπηρεσιακές διαδικασίες που θα έπρεπε να έχουν ακολουθηθεί.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι «ο δήμαρχος αφενός αρνείται να αναγνωρίσει το πτυχίο της παρακάμπτοντας τις νόμιμες διαδικασίες που ακολουθούνται σε ανάλογες περιπτώσεις υπαλλήλων που καταθέτουν πτυχίο Πανεπιστημίου και αφετέρου δεν δίδει σαφείς απαντήσεις ως προς τον λόγο της αυτής άρνησής του».

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, «ύστερα από την τελευταία αίτησή μου προς αναγνώριση του Πτυχίου μου, την οποία και τελικά αποδέχθηκε το 2022, ακόμα και τώρα ένα χρόνο αργότερα, αρνείται να την υπογράψει χωρίς νόμιμη αιτιολογία, προβαίνοντας σε παράλειψη κάθε οφειλόμενης νόμιμης ενέργειας από την μεριά του».

Επίσης, επισημαίνει ότι δεν είναι η μοναδική υπάλληλος σε αυτόν τον Δήμο που αντιμετωπίζει ανάλογο πρόβλημα, καθώς: «Υπάρχει ακόμη ένα πλήθος συναδέλφων μου οι οποίοι είτε αναμένουν καρτερικά, είτε αλλάζουν υπηρεσία είτε φοβούνται να κάνουν την όποια κίνηση καθώς όπως φαίνεται όποιος αντιτίθεται στον Δήμαρχο Αλίμου έχει ως συνέπεια κάποια δυσμενή μετακίνηση…Άλλωστε το καθεστώς που επικρατεί στον εν λόγω δήμο είναι κάθε άλλο παρά Δημοκρατικό».

Απαντώντας στις κατηγορίες σε βάρος του, ο Αν. Κονδύλης επισημαίνει ότι οι μετατάξεις είναι στην διακριτική ευχέρεια της δημοτικής Αρχής, αναλόγως των αναγκών, ενώ τονίζει πως ο ίδιος έχει υπογράψει την μετάταξη της συγκεκριμένης υπαλλήλου.

Αυτό που ξεκαθαρίζει είναι ότι πλέον η ολοκλήρωση της διαδικασίας δεν είναι στα χέρια του Δήμου, και καθυστερεί γιατί ακόμη δεν έχει βγει το σχετικό ΦΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Αθλητική ημερίδα για γονείς 6ο Δημοτικό σχολείο

Ειδήσεις από τον Άλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ