Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Γ. Κωνσταντάτος: «Η πόλη μας δεν ρισκάρει να γυρίσει πίσω»

Περίπου 2.000 δημότες Ελληνικού – Αργυρούπολης έδωσαν, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, το παρόν στην προεκλογική συγκέντρωση του δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένη Πόλη» Γιάννη Κωνσταντάτου.

«Οι δυνάμεις της προόδου, της δημιουργίας και της εξωστρέφειας πλημμύρισαν το Ελληνικό! Απερίγραπτο το συναίσθημα από την ασφυκτικά γεμάτη πλατεία Σουρμένων από 2000 χιλιάδες δημότες μας που έδωσαν βροντερή παρουσία νίκης ! Το Ελληνικό σήμερα, έδωσε το σύνθημα για νίκη από την Α’ Κυριακή! Το Ελληνικό θέλει να ζήσει την πρόοδο, την εξέλιξη, την εξωστρέφεια και να αφήσει στο μακρινό παρελθόν την μιζέρια και την οπισθοδρόμηση», δήλωσε γεμάτος ενθουσιασμό ο δήμαρχος.

Όπως είπε, «η προσπάθεια που ξεκίνησε το 2014, όταν εσείς μας δώσατε την εντολή να αναλάβουμε την διοίκηση της πόλης και να την απογειώσουμε, επισφραγίστηκε και το 2019 με ακόμη μεγαλύτερη σιγουριά! Όλα αυτά τα χρόνια, σας έχω αποδείξει ότι είμαι ένας από εσάς, που αγαπάω την πόλη μας, που λειτουργώ για αυτήν με πάθος, μεράκι, σχέδιο και κυρίως έργο και πράξεις. Τα λόγια δεν μου άρεσαν ποτέ! Γι’ αυτό και αφήσαμε το έργο μας να μιλήσει και να κερδίσει τις γειτονιές μας! Το συμβόλαιο σχέσης που έχουμε χτίσει θα δυναμώσει ξανά, με νέα ισχυρή εντολή σας, την επόμενη Κυριακή! Στις 8 Οκτωβρίου πάμε όλοι μαζί! Η πόλη μας δεν ρισκάρει να γυρίσει πίσω! Ο λόγος μας έχει μπέσα και καθαρότητα! Τα έργα μας έχουν ουσία, όραμα και αναγεννούν την πόλη! Τα καλύτερα έρχονται!».

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, οι υφυπουργοί Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κων. Κυρανάκης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Τάκης Θεοδωρικάκος και του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Κωνσταντάτος στην «Α»: «Έρχονται 33 μεγάλα έργα που αλλάζουν την πόλη μας»

Ειδήσεις από τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ