Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές της Κυριακής από τον Α. Κονδύλη

Έναν συνοπτικό απολογισμό του έργου της δημοτικής Αρχής από το 2014 και σαφείς προειδοποιήσεις προς όλους αυτούς που με το πρόσχημα του επιχειρείν προσπαθούν να εκβιάσουν και να θέσουν τους δικούς τους κανόνες στην κοινωνία του Αλίμου έκανε κατά την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση ο δήμαρχος της πόλης Ανδρέας Κονδύλης.

Ο Ανδρέας Κονδύλης την Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου, από το Άνω Καλαμάκι είπε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στους κατοίκους της πόλης: «Εργαζόμαστε σκληρά και ανένδοτα, για να καθαρίσει η παραλία μας από καταπατήσεις, αυθαίρετες καταλήψεις δημόσιου χώρου και διεκδικούμε όλα τα δικαιώματα της πόλης μας στο παραλιακό μέτωπο. Για να πω απλά, «ριβιέρα» χωρίς ποιότητα, με ηχορύπανση και ναρκωτικά, δεν νοείται. Οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης όχι μόνο δεν συνέβαλλαν πουθενά, αλλά αντιθέτως τα πολέμησαν ανελέητα. Στόχος τους, να μην γίνει έργο. Να πάθει ζημιά την πόλη, προκειμένου να πάθει ζημιά και η Δημοτική Αρχή.
Πριν από σχεδόν 9 χρόνια, στάθηκα μπροστά σας ακριβώς σε αυτό το σημείο και σας ζήτησα να μου δώσετε τη δυνατότητα να φτιάξουμε μια όμορφη πόλη.

Μου τη δώσατε, και δούλεψα σκληρά για να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας. Πιστεύω ότι σας έβγαλα ασπροπρόσωπους!
Η πόλη μας έχει πλέον αλλάξει όψη, το έργο μας αναγνωρίζεται σε όλη την Ελλάδα, ο Άλιμος ακούγεται ακόμα και στο εξωτερικό!
Όμως τα όνειρά μας για τον Άλιμο είναι ακόμα μεγαλύτερα. Ο τόπος μας έχει απεριόριστες δυνατότητες, γιατί διαθέτει μακραίωνη ιστορία, πλούσια φυσική ομορφιά, αλλά και όμορφους ανθρώπους, που αγαπάνε τον τόπο τους.

Τώρα τελευταία, μας προέκυψαν και καινούριοι «καταγγέλλοντες», φυντάνια νέας εσοδείας. Αυτοί μέχρι πρότινος ήταν συμπολιτευόμενοι, αλλά ξαφνικά, μια νύχτα, αποφάσισαν να γίνουν αντιπολιτευόμενοι. Σας θυμίζω, είναι αυτοί που όταν σπάγαμε τα αυθαίρετα τσιμέντα στην παραλία, κρυβόντουσαν. Αυτοί που όταν συζητούσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο τις αυθαίρετες καταλήψεις στην παραλία ήταν πάντοτε απόντες.
Αυτοί που προσπάθησαν να κάνουν καριέρα στην κεντρική πολιτική σκηνή, έσπασαν γρήγορα τα μούτρα τους εκεί και μετά θυμήθηκαν ξανά τον Άλιμο. Και μας λένε ότι ο Άλιμος πρέπει να είναι «ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ». Για ποιους όλους, κύριοι και κυρίες της όψιμης αντιπολίτευσης; Δηλ. και για τους μπράβους της νύχτας;
Για τους πιστολέρο και τους καταπατητές της παραλιακής; Για τους μεγαλοεργολάβους των τεράστιων κτηρίων; Είναι ο Άλιμος και για αυτούς μας λέτε; Ε, όσο είναι ο Κονδύλης στα πράγματα, ο Άλιμος δεν θα είναι για αυτούς!».

Τέλος, αναφέρθηκε στις 28 δεσμεύσεις του για την ερχόμενη 5ετία και κάλεσε τους δημότες να πάνε στην κάλπη γιατί, όπως επεσήμανε, δεν είναι καιρός για πειραματισμούς.

Διαβάστε επίσης: Μήνυση για συκοφαντικά δημοσιεύματα από τον Ανδρέα Κονδύλη

Ειδήσεις από τον Αλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ