Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Γ. Χατζηδάκης: «Ζητήσαμε debate, αλλά ο κ. Ψυρρόπουλος κρύβεται»

«Ζητήσαμε ένα debate ουσίας, για μια παρουσίαση προγραμμάτων, λύσεων, προτάσεων για την Ηλιούπολη, αλλά ο κ. Ψυρρόπουλος κρύβεται. Αν έχει σχέδιο για την πόλη, αν έχει ψήγματα προτάσεων, αν έχει έστω κάτι να παρουσιάσει για το μέλλον της Ηλιούπολης, ας το κάνει τώρα. Ειδάλλως, ας κρυφτεί μέχρι την Κυριακή πίσω από τα social media και τα συστήματα που έχουν αναλάβει την καθοδήγησή του».

Τα παραπάνω δήλωσε ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, που τον φέρνει δεύτερο (περίπου δύο μονάδες διαφορά από τον πρώτο), και την πρόταση για debate που απηύθυνε στον υποψήφιο δήμαρχο, επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη», Στάθη Ψυρρόπουλο, η οποία λογικά έπεσε στο κενό…

«Η Ηλιούπολη είναι πολύ ψηλά στις καρδιές μας για να την προσγειώσουμε απότομα», είπε ο κ. Χατζηδάκης και συνέχισε: «Έχουμε τη γνώση και την εμπειρία, έχουμε βάλει την πόλη σε σωστή τροχιά, πάνω σε ράγες ανάπτυξης και προοπτικής και δεν πρέπει να γυρίσουμε ξανά σε λογικές του παρασκηνίου και του παρελθόντος… Εμείς πήραμε τον δύσκολο δρόμο των έργων και όχι των ανέξοδων υποσχέσεων!!! Το δίλημμα της Κυριακής είναι καθαρό: Μπροστά με έργα ή επιστροφή στο παρελθόν με εξαρτήσεις από πρόσωπα του παρελθόντος, που δεν υπηρετούν τις ανάγκες των δημοτών! Μπροστά με εμπιστοσύνη στην εμπειρία και την εντιμότητα του Γιώργου Χατζηδάκη ή πειράματα με άγνωστη προοπτική και αρνητικές επιπτώσεις για τον Δήμο και τους κατοίκους του;».

Να σημειωθεί ότι η ομιλία, πριν τις επαναληπτικές εκλογές, του κ. Ψυρρόπουλου έχει προγραμματιστεί για τις 8 το βράδυ της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου στην πλατεία Φλέμινγκ και του κ. Χατζηδάκη, στην ίδια πλατεία, για την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στις 7.30μμ.

Διαβάστε επίσης: Debate με τον Στάθη Ψυρρόπουλο ζητεί ο Γιώργος Χατζηδάκης

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ