Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Γ. Κουτελάκης: «Θέλουμε να κάνουμε την πόλη μας νεανική» – Δ. Νάνου: «Η πόλη χρειάζεται νέα πρόσωπα»

Εντείνεται η πολιτική αντιπαράθεση των δύο υποψηφίων που περνούν στον δεύτερο εκλογικό γύρο, διεκδικώντας το τιμόνι του Δήμου Νέας Σμύρνης. Τόσο ο Γιώργος Κουτελάκης όσο και η Δήμητρα Νάνου κάνουν τις τελευταίες μέρες επαφές με στελέχη των υπολοίπων παρατάξεων, με στόχο αρχικά τη στήριξη και εν συνεχεία τη μετεκλογική συνεργασία.

«Στον δεύτερο γύρο των εκλογών επιδιώκουμε να συμπορευτούμε με δυνάμεις που αγωνίζονται με γνήσιο και ειλικρινές ενδιαφέρον για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας, δημιουργικές, λαϊκές και δημοκρατικές», δήλωσε ο Γιώργος Κουτελάκης. «Η καθαρή νίκη του Ανεξάρτητου Συνδυασμού μας την Κυριακή 8 Οκτωβρίου αντανακλά την απόφαση των πολιτών της Ν.Σμύρνης για ουσιαστική αλλαγή κατεύθυνσης στη Διοίκηση του Δήμου μας», πρόσθεσε, καλώντας τους πολίτες να προσέλθουν στον δεύτερο γύρο των εκλογών για να έχει η τελική απόφαση τη μέγιστη δυνατή και ισχυρή λαϊκή νομιμοποίηση. Ιδιαίτερα κάλεσε τους νέους να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία ενισχύοντας «τον Συνδυασμό μας που επιδιώκει να γίνει η πόλη μας νεανική, καινοτόμα και smart. Πόλη των νέων, που να απάντα στις ανησυχίες τους και να στηρίζει τα όνειρά τους». Τόνισε δε, με ικανοποίηση, ότι «… στην πόλη μας δεν υπάρχουν και δεν βρίσκουν έδαφος για να αναπτυχθούν φασιστικοί σχηματισμοί».

Δ. Νάνου: «Η Νέα Σμύρνη χρειάζεται νέα πρόσωπα και ιδέες»

«Είναι ξεκάθαρο ότι η Νέα Σμύρνη χρειάζεται νέα πρόσωπα και νέες ιδέες κι όχι συνταγές του χτες. Χρειάζεται λύσεις κι όχι παράλυση», δήλωσε η υποψία δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Δήμητρα Νάνου, ευχαριστώντας τους πολίτες που εμπιστεύθηκαν μία «φρέσκια» υποψηφιότητα για τον Δήμο. Όπως είπε, το αποτέλεσμα του πρώτου εκλογικού γύρου «αποδεικνύει πως η τοπική μας κοινωνία αναζητά μια άλλη Δημοτική Αρχή, με νέο ήθος και ύφος εξουσίας».

Σύμφωνα με την κυρία Νάνου, «έγινε το πρώτο σημαντικό βήμα για να γίνει πράξη την επόμενη Κυριακή η Δημοτική Αλλαγή που χρειάζεται η πόλη μας, ώστε τα επόμενα χρόνια η Νέα Σμύρνη να πάει μόνο Μπροστά. Το σημερινό αποτέλεσμα αποδεικνύει πως η τοπική μας κοινωνία αναζητά μια άλλη Δημοτική Αρχή, με νέο ήθος και ύφος εξουσίας, με αξιόπιστο, ρεαλιστικό κι εφαρμόσιμο πρόγραμμα, για να δώσει αξία στην πόλη και τις ζωές μας και να υλοποιήσει πολιτική με αξίες. Παρά τον πόλεμο λάσπης, τα ψέματα και τις συκοφαντίες σε βάρος της παράταξης μας αλλά κι εμένα προσωπικά, από την πρώτη ημέρα που ανακοινώσαμε την υποψηφιότητα μας μέχρι και σήμερα, καταφέραμε να αναδείξουμε την αξιόπιστη πολιτική μας πρόταση για ένα δήμο σύγχρονο και ψηφιακό, για ένα προάστιο πράσινο, φιλικό κι ανθρώπινο».

Αναφερόμενη στον κ. Κουτελάκη, είπε: «Απέναντι μας έχουμε έναν αντίπαλο, που οι πολίτες της Νέας Σμύρνης γνωρίζουν πως ότι είχε να δώσει στην πόλη μας, το έδωσε. Έναν αντίπαλο που του δόθηκε στο παρελθόν η ευκαιρία να διοικήσει την πόλη μας, χωρίς όμως να καταφέρει να δώσει λύσεις στα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών και τη φυσιογνωμία του προαστίου. Ένα πρόσωπο με συγκεκριμένη ιδεολογική ταυτότητα κι απόψεις, που η κοινωνία αποδοκιμάζει έμπρακτα όπου κι όποτε στήνονται κάλπες. Είναι ξεκάθαρο ότι η Νέα Σμύρνη χρειάζεται νέα πρόσωπα και νέες ιδέες κι όχι συνταγές του χτες. Χρειάζεται λύσεις κι όχι παράλυση. Χρειάζεται συναινέσεις και συνεργασίες και μια νέα Δημοτική Αρχή, που θα μπορεί να συνεργάζεται με την Κυβέρνηση και τη νέα Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, διεκδικώντας για το Δήμο μας αυτά που η πόλη μας δικαιούται».

Να σημειωθεί ότι η προεκλογική ομιλία της κ. Νάνου έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, στις 8μμ, στην Πλατεία Νέας Σμύρνης, και του κ. Κουτελάκη στις 8μμ της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου επίσης στην κεντρική Πλατεία της πόλης.

Διαβάστε επίσης: Νύχτα «θρίλερ» για 5 δημάρχους – Ποιοι πάνε 2η Κυριακή, ποιοι μένουν εκτός

Ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ