Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τηλεφωνική γραμμή για τη γυναικεία κακοποίηση ανακοίνωσε ο Στ. Ψυρρόπουλος

Τη δημιουργία τηλεφωνικής γραμμής για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών στις πρώτες 100 ημέρες της διοίκησης του, ανακοίνωσε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος, Στάθης Ψυρρόπουλος. Η γραμμή θα ονομάζεται “Για την Ερατώ”. Θα λειτουργεί στη μνήμη της μόλις 24 Μαΐων Ερατούς, που δολοφονήθηκε με καραμπίνα το 2019 από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Το δύο ετών κοριτσάκι της κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο…

Την παραπάνω ανακοίνωση έκανε ο κ. Ψυρρόπουλος κατά τη διάρκεια των εργασιών του 5ου συνεδρίου του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού “Γίνε Άνθρωπος” που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα “Μίκης Θεοδωράκης” του Δήμου Ηλιούπολης με τίτλο “Ξέρεις το όνομα της, όχι την ιστορία της!”.

Ο κ. Ψυρρόπουλος αναφέρθηκε επίσης στα μέτρα για την προστασία της γυναίκας που είχε εξαγγείλει προεκλογικά και συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα της αυριανής διοίκησης του Δήμου. Όπως ανέφερε, θα βρίσκεται δίπλα στα θύματα και τις οικογένειες τους, λαμβάνοντας σημαντικά μέτρα για την αντιμετώπιση της έμφυλης βίας και των γυναικοκτονιών που ολοένα και αυξάνονται στη χώρα μας.

Διαβάστε επίσης: Στα χέρια της διοίκησης Ψυρρόπουλου οι κατεδαφίσεις στον Προφήτη Ηλία

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ