Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_img

Δήμος και We4all συνεχίζουν τις “πράσινες” δράσεις

Στo πλαίσιο της ενίσχυσης του πρασίνου της πόλης και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της, πραγματοποιήθηκε για μία ακόμη φορά στο Παλαιό Φάληρο η δράση φύτευσης φυτών και δέντρων από τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό περιβαλλοντικό οργανισμό We4all και τη συνεργασία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και το Τμήμα Περιβάλλοντος και Πρασίνου είναι συνεχής.

Η παρέμβαση από τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό περιβαλλοντικό οργανισμό We4all με τη συνεργασία του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου έγινε σε κεντρικό σημείο της πόλης, που καθημερινά διέρχονται εκατοντάδες δημότες και επισκέπτες και αποσκοπούσε, αφενός στο να ομορφύνει ο χώρος και αφετέρου να εμπλουτισθεί η βλάστηση.

Από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου τον συντονισμό είχε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου Νίκυ Γιάκοβλεφ, ενώ ο δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος, ευχαριστεί τους εθελοντές για την σημαντική συνεισφορά τους στη δράση, καθώς και την We4all, για την διαχρονική επιτυχημένη συνεργασία της με τον Δήμο Π. Φαλήρου.

Διαβάστε επίσης: Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς το Ellinikon Experience Park – Φωτίζεται το δέντρο την Κυριακή

Ειδήσεις από τo Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ