Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Γιώργος Κουτελάκης: «Θέλουμε να είμαστε υπερήφανοι ξανά για την πόλη που ζούμε»

Στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Σχολικού Συγκροτήματος της οδού Νικομηδείας, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντος δημάρχου, Γιώργου Κουτελάκη, και των δημοτικών συμβούλων Νέας Σμύρνης.

«Ζητήσαμε να πάρουμε την ευθύνη της πόλης μας για να αλλάξουμε τη ρότα της. Μας τη δώσατε. Παραλαμβάνουμε την πόλη μας όχι καλύτερη από αυτή που ήταν όταν την παραδώσαμε. Είμαι βέβαιος, αισιόδοξος, σίγουρος θα μπορούσα να πω, ότι θα παραδώσουμε στο τέλος της διαδρομής μας μια πόλη καλύτερη απ’ αυτή που παραλαμβάνουμε σήμερα, αλλά και καλύτερη από αυτή που παραδώσαμε πριν μερικά χρόνια. Η ματιά μας, η ευθύνη μας, οι στόχοι μας, οι επιδιώξεις μας, κοιτούν σταθερά προς το μέλλον της πόλης και τις επόμενες γενιές, και σε καμία περίπτωση προς τις επόμενες εκλογές. Θέλουμε και μπορούμε όλοι μαζί να τα καταφέρουμε ώστε να είμαστε υπερήφανοι ξανά για την πόλη που ζούμε. Θα ξανακάνουμε την πόλη μας μία από τις καλύτερες για να ζεις στο Λεκανοπέδιο. Αυτό που χάσαμε τα τελευταία χρόνια και “γκρίζαρε” την εικόνα της πόλης στη γνώμη μας, θα το ανακτήσουμε σύντομα», τόνισε στην ομιλία του ο κ. Κουτελάκης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προτεραιότητες που έχει για την πόλη, ξεκινώντας από την καθαριότητα, την αποκατάσταση πεζοδρομιών, τη στάθμευση, το κυκλοφοριακό και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Στους στόχους της νέας Δημοτικής Αρχής είναι επίσης η δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου δομών και δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης και προστασίας των ευάλωτων, αδύναμων οικογενειών και των μοναχικών πολιτών, νέου Δημαρχείο και Πολιτιστικού Κέντρου, η αποπεράτωση του κλειστού Γυμναστηρίου της Αρτάκης, η ανάπλαση του Άλσους και των μεγάλων πλατειών, τα ανοιχτά προαύλια των σχολείων μετά το τέλος των μαθημάτων, οι δράσεις για την ανακύκλωση, την εξοικονόμηση ενέργειας και οι πολιτικές για την ανθεκτικότητα της πόλης στην κλιματική αλλαγή.

«Δεσπόζουσα θέση θα έχουν οι πολιτικές της υπεράσπισης των δημοκρατικών δικαιωμάτων των πολιτών από κάθε είδους αυταρχισμούς για να μην ξανακουστεί στην πόλη μας το “πονάω”», είπε ο κ. Κουτελάκης, και πρόσθεσε: «Είμαστε πανέτοιμοι να ριχθούμε με ορμή λέοντος αλλά και με τα αρώματα ενός ευαίσθητου τριαντάφυλλου στον αγώνα για το αύριο της πόλης μας».

Διαβάστε επίσης: Συνάντηση Ν. Χαρδαλιά με τους δημάρχους του Κεντρικού και Νότιου Τομέα

Ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ