Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

To MG ZS εισήλθε δυναμικά στην αγορά των SUV

Η MG Motor Ελλάς διαγράφει σημαντική πορεία στην ελληνική αγορά κατά τους πρώτους μήνες παρουσίας της, με βασικό μοντέλο το ZS. Ένα SUV με περιορισμένες μεν εξωτερικές διαστάσεις (το μήκος του ανέρχεται σε 4,32 μέτρα), με ευρύχωρη όμως καμπίνα για πέντε επιβάτες.

To SUV MG ZS

Επιπλέον ξεχωρίζει για τη σχεδίασή του, τις τεχνολογίες ασφαλείας και συνδεσιμότητας, τους οικονομικούς κινητήρες και βέβαια τις προσιτές τιμές του που αρχίζουν από τα 18.950 ευρώ. Όλα τα παραπάνω το καθιστούν ως μία από τις κορυφαίες προτάσεις με βάση τη σχέση αξίας-τιμής. Με όγκο στα 448 λίτρα, ο χώρος αποσκευών του MG ZS καλύπτει τις ανάγκες μίας οικογένειας. Επιπλέον, η απόσταση των 16,5 εκατοστών από το έδαφος επιτρέπει στο ZS να κινηθεί και εκεί όπου η άσφαλτος τελειώνει.

Εξοπλισμός – κινητήρες

To εσωτερικό του MG ZS

Στον εξοπλισμό του MG ZS – ήδη από τη βασική έκδοση Exclusive – περιλαμβάνεται η μεγάλη οθόνη αφής 10,1 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων, ο αυτόματος κλιματισμός, οι ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και αρκετά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού τελευταίας γενιάς που εξασφαλίζουν ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας και άνεσης στην οδήγηση. Η γκάμα κινητήρων του MG ZS αποτελείται από τον ατμοσφαιρικό 1.5 βενζίνης που αποδίδει 106 ίππους και τον τρικύλινδρο 1.0 GDi Turbo ισχύος 111 ίππων. Για όσους γοητεύονται από την ηλεκτροκίνηση, το MG ZS κυκλοφορεί και σε έκδοση μηδενικών ρύπων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ