Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Γερανός «κρέμεται» πάνω από το 2ο νηπιαγωγείο – Εξετάζεται το ενδεχόμενο μετεγκατάστασης

Ανάστατοι είναι οι γονείς μαθητών του 2ου νηπιαγωγείου Αγίου Δημητρίου, εξαιτίας της παρουσίας γερανού σε διπλανή οικοδομή από το περασμένο Σάββατο. Οι γονείς φοβούνται να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο μη τυχόν και συμβεί κάποιο ατύχημα.

Όπως καταγγέλλουν, από τον γερανό, ο οποίος μετέφερε έναν κάδο, έπεσαν μέσα στο νηπιαγωγείο μεγάλα χαρτόνια, από ύψος 50 μέτρων, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των παιδιών. «Τα παιδιά ουρλιάξανε», αναφέρουν.

Πολλοί γονείς αναφέρουν ότι από την Δευτέρα δεν έχουν στείλει τα παιδιά τους στο σχολείο. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα σε μία σχολική τάξη όπου φοιτούν 18 παιδιά, πήγαν μόνο 5.

Να σημειωθεί ότι η διευθύντρια του 2ου Νηπιαγωγείου Αγίου Δημητρίου έχει ήδη αναφέρει το περιστατικό στην Δ’ Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ ο διευθυντής της αρμόδιας υπηρεσίας του υπουργείου Παιδείας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μετεγκατάστασης του νηπιαγωγείου για λόγους ασφάλειας. Μάλιστα είπε ότι λόγω της παρουσίας του γερανού και των κινδύνων που εγκυμονεί η λειτουργία του, αποφασίστηκε να αλλάξει η είσοδος στο νηπιαγωγείο. Πλέον, οι μαθητές θα εισέρχονται από την είσοδο που βρίσκεται επί της οδού Κλεάρχου, που μέχρι σήμερα λειτουργούσε ως έξοδος κινδύνου και όχι από την οδό Σοφοκλή Βενιζέλου, όπως έμπαιναν μέχρι τώρα.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Στ. Μαμαλάκη – Μ. Ανδρούτσου για τις παιδικές χαρές

Ειδήσεις από τον Αγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ