Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
spot_img

Μαρία Ανδρούτσου: «Θα είμαι υποψήφια δήμαρχος και το 2028»

Αποφασισμένη να παραμείνει στις επάλξεις και να ασκήσει τον θεσμικό ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που της ανέθεσε με την ψήφο του ο λαός του Αγίου Δημητρίου στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, δήλωσε η πρώην δήμαρχος της πόλης, Μαρία Ανδρούτσου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Η ίδια ξεκαθάρισε ότι θα είναι υποψήφια δήμαρχος και στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2028.

«Βεβαίως και υπήρξαν δικά μας λάθη, που δεν καταφέραμε να φτάσουμε το 43% στον πρώτο γύρο των εκλογών», δήλωσε κάνοντας την αυτοκριτική της στην αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος η κυρία Ανδρούτσου.

Παράλληλα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της νέας δημοτικής αρχής, η οποία, όπως είπε, «έχει ξεκινήσει να πορεύεται με πολιτικές παρωπίδες και κομματική μυωπία».

«Δεν φέραμε για ψήφιση τα δημοτικά τέλη και τον προϋπολογισμό, γιατί δεν ήταν σωστό να δεσμεύσουμε τη νέα δημοτική αρχή», πρόσθεσε η πρώην δήμαρχος.

Κλείνοντας η κυρία Ανδρούτσου αποκάλυψε πως χτες της κοινοποιήθηκε η παραπομπή της ίδιας και 27 μελών του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου για παράβαση καθήκοντος με δόλο, εξαιτίας της απόφασης να μην ασκηθούν εφέσεις κατά πρωτόδικων αποφάσεων που δικαίωναν 44 συμβασιούχους του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Στ. Μαμαλάκη – Μ. Ανδρούτσου για τις παιδικές χαρές

Ειδήσεις από τον Αγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ