Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ταξίδι στις Βρυξέλλες – προσφορά της Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου για τον τυχερό της πίτας

Εκατόν δέκα μαθητές των σχολείων του Παλαιού Φαλήρου βράβευσε για τις επιδόσεις τους σε αθλητικές διοργανώσεις, επιστημονικούς και εκπαιδευτικούς διαγωνισμούς, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, κατά τη διάρκεια της Γιορτής της Παιδείας που πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο του Δημαρχείου.

Η Δημοτική αρχή επέλεξε την ημέρα εορτής των Τριών Ιεραρχών, που είναι άλλωστε προστάτες της Εκπαίδευσης και των Ελληνικών Γραμμάτων προκειμένου να απονείμει επαίνους και βραβεία σε παιδιά δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου που διακρίθηκαν το 2023 για τις γνώσεις και τα επιτεύγματα τους.

Ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Φωστηρόπουλος, αναφερόμενος στην εκδήλωση και τις επιτυχίες των μαθητών δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για τα παιδιά της πόλης μας. Τα παιδιά μας. Όχι μόνο για τις επιδόσεις τους σε διαγωνισμούς και αγώνες με υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού αλλά κυρίως, για την καθημερινή προσπάθεια όλων των μαθητριών και μαθητών για την απόκτηση γνώσεων, δεξιοτήτων και προσόντων που θα τους εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον. Σε αυτό τον αγώνα οφείλουμε να είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό τους».

Βραβεύτηκαν επίσης, συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί για την προσφορά τους στην εκπαίδευση και τα σχολεία της πόλης.

Ταξίδι στις Βρυξέλλες για τον τυχερό της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Η εκδήλωση άνοιξε με τραγούδια της παιδικής χορωδίας Παλαιού Φαλήρου, ενώ ο τυχερός που πέτυχε το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας κέρδισε μαζί με τον συνοδό του ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες, προσφορά της ευρωβουλευτού, Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου.

Στη Γιορτή Παιδείας παρευρέθηκαν ο βουλευτής, Τάκης Θεοδωρικάκος, η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων, οι διευθυντές των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Παλαιού Φαλήρου και ο διευθυντής της Δ’ Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, Λεωνίδας Μάντζιος.

Διαβάστε επίσης: Στεγαστική συνδρομή του Δήμου για τους πληγέντες της κακοκαιρίας

Ειδήσεις από τo  Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ