Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Έκοψε την πίτα της η παράταξη “Αγαπώ τον Άλιμο”

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν την προσπάθειά τους για το καλό της πόλης και την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της δήλωσαν τα στελέχη της παράταξης του δημάρχου Αλίμου, που έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Ο επικεφαλής της παράταξης “Αγαπώ τον Άλιμο” και δήμαρχος της πόλης Ανδρέας Κονδύλης στον χαιρετισμό του είπε μεταξύ άλλων: “Είμαστε μία παράταξη που όλα τα στελέχη, και αυτά που δεν εξελέγησαν, έχουν διαρκή ενημέρωση για όλα όσα γίνονται στην πόλη και τώρα που θα ολοκληρώσουμε την στελέχωση των επιτροπών και των ομάδων εργασίας όλοι θα έχουν ρόλο και λόγο γιατί χρειάζονται πολλά χέρια. Θέλουμε να δίνουμε χώρο στους ανθρώπους που έχουν τη διάθεση να προσφέρουν.

Σήμερα που μιλάμε είναι σε εξέλιξη 4 μεγάλα και σημαντικά έργα για την πόλη μας. Το ένα είναι το κλειστό γήπεδο προϋπολογισμού 5 εκ. ευρώ, ένα όνειρο πολλών χρόνων, το δεύτερο η πράσινη πολιτιστική διαδρομή προϋπολογισμού 1,5 εκ. που θα ξεκινάει από τον σταθμό του μετρό και θα καταλήγει στην παραλία, το τρίτο ένα έργο το οποίο χρηματοδοτεί το Ταμείο Ανάκαμψης με προϋπολογισμό 3 εκ. ευρώ που αφορά ασφαλτοστρώσεις του οδικού δικτύου και δημιουργία νέων πεζοδρομίων σε διάφορα σημεία της πόλης και το τέταρτο που έχει προϋπολογισμό 500.000 ευρώ είναι η ανάπλαση του πεζοδρόμου της Αγίου Δημητρίου. Ξεκινάει από τη Θεομήτορος και καταλήγει μέχρι τη ΦΑΜΑΡ, ένα έργο που φρεσκάρει μία γειτονιά που το είχε ανάγκη γιατί ήταν παραμελημένη για πολλά χρόνια”.

Διαβάστε επίσης: Με σπαθί σαμουράι η κοπή της πίτας του συλλόγου «Υπερίων»!

Ειδήσεις από τον Αλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ