Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_img

“Η Αναπνοή Σου είναι η Ζωή Σου!”: Δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου σπιρομέτρησης στο Κ.Α.Π.Η. Αγίας Τριάδας

Το Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής Υγείας του Δήμου Βύρωνα, σε συνεργασία με το Τμήμα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων και την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, έχει προγραμματίσει για την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024, δωρεάν προληπτικό έλεγχο σπιρομέτρησης στο Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) της Αγίας Τριάδας, Βουτζά 73 & Φλέμινγκ.

Η σπιρομέτρηση, μια απλή και ανώδυνη εξέταση, διαρκεί λιγότερο από 10 λεπτά και αποτελεί ουσιαστικό μέσο για τον έλεγχο της αναπνευστικής λειτουργίας.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να κλείσουν ραντεβού καλώντας στα τηλέφωνα 2107651583 & 2107652588 και ώρες 9:00 – 13:00. Η προσφορά αυτή αποβλέπει στην πρόληψη πνευμονικών παθήσεων και την πρόωρη διάγνωση, ενώ η υποστήριξη της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας ενισχύει την αξία της πρωτοβουλίας.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν υπό την επίβλεψη και την εθελοντική συμμετοχή της ιατρού πνευμονολόγου-φυματιολόγου κας Σπηλιωτοπούλου Ανδρομάχης – Ελευθερίας, επιδεικνύοντας τη δέσμευση μας για υψηλή ποιότητα υγειονομικής περίθαλψης.

Είναι σημαντικό να δίνεται έμφαση στην πρόληψη και την πρόωρη διάγνωση πνευμονικών παθήσεων, και η συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία ενισχύει αυτήν την προσπάθεια. Ελπίζουμε ότι η εκδήλωση θα έχει μεγάλη συμμετοχή και θα συνεισφέρει στην προαγωγή της υγείας και της ευαισθητοποίησης σχετικά με τα θέματα του αναπνευστικού συστήματος.

Διαβάστε επίσης: Ραντεβού στο Πρωτοδικείο στις 20/2 δίνουν οι Βυρωνιώτες για τη διάσωση κατοικίας ηλικιωμένης

Ειδήσεις από τον Βύρωνα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ