Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Δ. Ευαγγέλου: «Ο Δήμος έδωσε 209.000 Ευρώ σε διαδικτυακό Ραδιόφωνο που δεν ακούει κανείς»

Ερωτήματα για την χρηματοδότηση του ραδιοφωνικού σταθμού της πόλης κατέθεσε στο δημοτικό συμβούλιο της Ηλιούπολης ο Δημήτρης Ευαγγέλου, ο οποίος τόνισε ότι ο Δήμος έχει δαπανήσει συνολικά 209.000 ευρώ για ένα μέσο που δεν ακούει κανείς.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη», αποκάλυψε ότι, από το 2015 ο Δήμος έχει δώσει συνολικά 209.000 ευρώ για το διαδικτυακό δημοτικό ραδιόφωνο, ζητώντας εξηγήσεις σχετικά με την ακροαματικότητά του.

Στο συνολικό ποσό συμπεριλαμβάνεται και το πρόσφατο κονδύλι ύψους 28.000 ευρώ που έχει δεσμεύσει η σημερινή δημοτική Αρχή για το δημοτικό ραδιόφωνο, στην πρώτη αναμόρφωση του προϋπολογισμού που εγκρίθηκε πριν 1,5 μήνα.

Μολονότι μέχρι σήμερα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί δείκτες ακροαματικότητας του δημοτικού web radio, ο κ. Ευαγγέλου είπε χαρακτηριστικά: «Στο Mixcloud, οι εκπομπές από τον Δεκέμβριο έως σήμερα έχουν μόνο 15 ακροάσεις».

Ο κ. Ευαγγέλου αναφερόμενος στα χρήματα των δημοτών που έχουν δοθεί στο ραδιόφωνο τονίζοντας: «Αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να έχουν γίνει ένα απορριμματοφόρο, 200 κλιματιστικά στα σχολεία μας ή ένα γήπεδο μπάσκετ».

Διαβάστε επίσης: Νέο όχημα δασοπυρόσβεσης στον Δήμο

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ