Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Οι λεπτομέρειες που κάνουν το Abarth 600e να ξεχωρίζει

Νέα στοιχεία και την πρώτη εικόνα από το εσωτερικό του 600e έδωσε στη δημοσιότητα η Abarth. Η σπορ μάρκα της Fiat θα λανσάρει μέσα στους επόμενους μήνες το ηλεκτρικό crossover, το οποίο αποτελεί το ισχυρότερο αυτοκίνητο στην ιστορία της, χάρη στον ηλεκτροκινητήρα των 240 ίππων.

Το εσωτερικό του Abarth 600e

Σπορ καθίσματα, το λογότυπο Abarth στο ταμπλό, οι κίτρινες ραφές, το τιμόνι με επένδυση αλκαντάρα, είναι ορισμένες από τις λεπτομέρειες στην καμπίνα των επιβατών που κάνουν το 600e ξεχωριστό. Το ηλεκτρικό crossover τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας της Abarth, ενώ παράλληλα εξοπλίζεται με μηχανικό μπλοκέ διαφορικό και ελαστικά υψηλών επιδόσεων, εξελιγμένα με τεχνογνωσία από το πεδίο της Formula E. Σχεδιασμένη για να ικανοποιήσει στο έπακρο τους πιο φανατικούς υποστηρικτές της Abarth, η έκδοση λανσαρίσματος Scorpionissima θα διαθέτει πιστοποιητικό γνησιότητας και θα κατασκευαστεί σε μόλις 1.949 μονάδες, αναφορά στη χρονιά που ιδρύθηκε η μάρκα.

Τη δική τους πινελιά στο χαρακτήρα του 600e βάζουν και αισθητικές λεπτομέρειες όπως το ειδικό χρώμα λανσαρίσματος “Hypnotic Purple”, το πίσω σπόιλερ που παίζει ενεργό ρόλο στην αεροδυναμική, τα φαρδιά φτερά, το χαμηλό ύψος και βέβαια οι ζάντες 20” που συνυπάρχουν με τις μεγάλες δαγκάνες του αναβαθμισμένου συστήματος πέδησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ