Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Τα έξοδα του Καρναβαλιού της πόλης στο Δημοτικό Συμβούλιο

Το θέμα των δαπανών για το καρναβάλι στην πόλη έθεσαν στο δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης, ζητώντας στοιχεία για τα οικονομικά των εκδηλώσεων.

Αναφερόμενοι στο θέμα των χορηγιών από καταστήματα της πόλης, τα οποία προβλήθηκαν σε όλο το προωθητικό υλικό του καρναβαλιού, απο πλευράς της δημοτικής Αρχής έγινε γνωστό ότι τα χρήματα που δόθηκαν προορίστηκαν για τους συλλόγους γονέων των σχολείων που συμμετείχαν στο καρναβάλι, προκειμένου να καλύψουν τα έξοδα των στολών.

Πρόκειται για τους συλλόγους 19 σχολείων που έλαβαν για την κάλυψη των δπανών τους το συνολικο ποσό των 3.250 ευρώ, ενώ εκτός των χορηγιών, για την κάλυψη των εξόδων της διοργάνωσης δόθηκαν με ανάθεση αλλες 13.000 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη» Δημήτρης Ευαγγέλου, στην εισήγησή του τόνισε, πως όλες οι χορηγίες προς τον Δήμο, σύμφωνα με την νομοθεσία πρέπει να εγκρίνονται από τη δημοτική επιτροπή, κάτι που δεν έγινε στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Επίσης, ζήτησε επίσης αναλυτική αναφορά για τα ποσά που εισπράχθηκαν από κάθε κατάστημα και τον προορισμό των χρημάτων.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη» Παπαδάτος έθεσε ερωτήματα για τον τρόπο είσπραξης των χρημάτων, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Υπήρξαν εκπρόσωποι(;) της δημοτικής αρχής οι οποίοι επισκέπτονταν διάφορα καταστήματα της πόλης και ζητούσαν χρηματικά ποσά τάχα για τη συνδρομή στο καρναβάλι. Έγινε κάτι τέτοιο; Και αν ελήφθησαν χρηματικά ποσά, υπήρξαν κάποια παραστατικά ή έστω κάποια εξοφλητική απόδειξη για τον σκοπό αυτό;

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη η συμμετοχή στους Σχολικούς Αγώνες των Γυμνασίων της πόλης

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ