Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Ξανα… τρύπησε η οδός Γερουλάνου

Αρχές Φεβρουαρίου, ένας δρόμος στον Άλιμο, η οδός Γερουλάνου, υποχώρησε σε τέτοιο βαθμό ώστε να «καταπιεί» απορριμματοφόρο.

Σε λιγότερο από τρεις μήνες, το σκηνικό επαναλήφθηκε. Χωρίς, αυτή τη φορά, η «τρύπα» του οδοστρώματος να «καταπιεί» όχημα.

Επικριτικός απέναντι στην ΕΥΔΑΠ και γενικότερα στις ΔΕΚΟ, εξαιτίας των πρόχειρων επισκευών στις ζημιές που δημιουργούνται μετά από έργα, είναι ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης.

«Θυμάστε ίσως πρόσφατα ότι στο σημείο αυτό άνοιξε ο δρόμος και “κατάπιε” το απορριμματοφόρο του Δήμου, με αποτέλεσμα ΕΥΔΑΠ και Φυσικό Αέριο να κάνουν “επισκευές” επί 3 ημέρες. Ε λοιπόν, κάνανε τόσο καλή δουλειά, που ο δρόμος εχθές ξανάνοιξε, ακριβώς στο ίδιο σημείο! Ήδη πάλι σήμερα η ΕΥΔΑΠ κάνει ξανά εργασίες “επισκευής”, πάντοτε με τον γνωστό τους τρόπο: τοπικά μπαλώματα και πασαλείμματα. Για πλήρη αποκατάσταση του οδοστρώματος που έχουν σακατέψει, ούτε κουβέντα! Τί κι αν είχαμε ασφαλτοστρώσει τον δρόμο το 2019 και μέσα σε 3 χρόνια τον διέλυσαν; Σκασίλα τους… Για να δούμε, θα πετύχουν να φτιάξουν τη βλάβη τους οριστικά αυτή τη φορά ή σύντομα θα έχουμε ξανά καινούρια σκαψίματα; Δεν θα πόνταρα στο πρώτο, πάντως…», αναφέρει ο κ. Κονδύλης.

Ο δήμαρχος Αλίμου σημειώνει ότι στο ίδιο σημείο στον παλαιό Αλιμο, την τελευταία τριετία, παρουσιάζονται διαρκώς βλάβες από διαρροές της ΕΥΔΑΠ. Όπως καταγγέλλει, «ο δρόμος έχει γίνει “σουρωτήρι” από το συνεχές ράβε-ξήλωνε της ΕΥΔΑΠ, οι κάτοικοι ταλαιπωρούνται συνέχεια από τις διακοπές νερού και τη σκόνη, η Δημοτική Αρχή τρέχει συνεχώς να μαζέψει τα χάλια των ΔΕΚΟ…».

 

Διαβάστε επίσης: Η ενεργειακή κρίση στο επίκεντρο των συζητήσεων της Ολομέλειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ