Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_img

Συνεχίζονται τα έργα αποκατάστασης των ζημιών

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία στην πόλη.

Τα συνεργεία του Δήμου καθάρισαν σημεία του Λυκορέματος στο Πανόραμα Βούλας, στο οποίο είχαν συσσωρευθεί τόνοι χώματος και άλλων φερτών υλικών, που μετέφερε στην κοίτη του η πρωτοφανής σε όγκο νερού καταιγίδα, που έπληξε την πόλη.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, για τον καθαρισμό του ρέματος ο Δήμος χρησιμοποιεί δικά του και μισθωμένα μηχανήματα και προσωπικό, ενώ η Περιφέρεια συνδράμει με ένα βαρύ μηχάνημα έργου και ένα φορτηγό κατόπιν συνεννόησης του δημάρχου με τον περιφερειάρχη.

«Η κακοκαιρία η οποία στην κυριολεξία “μπάζωσε” την κοίτη του Λυκορέματος καθιστά επιτακτική την ανάγκη της επαναφοράς της στην αρχική της γεωμετρία, κάτι που επιχειρείται αυτές τις μέρες σε μεγάλο βαθμό.
Όμως, απαιτείται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αρκετά μεγαλύτερη τεχνική παρέμβαση από την Περιφέρεια Αττικής, καθώς τα ρέματα και η τεχνική τους υποστήριξη και συντήρηση εμπίπτουν στην αρμοδιότητά της», δήλωσε ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, τονίζοντας ότι οι εργασίες θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό και τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης: ΛΑ.ΣΥ Αττικής: “Τα Δελτία Τύπου της Περιφέρειας Αττικής… και η θλιβερή πραγματικότητα”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ