Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

5ο Φεστιβάλ παραδοσιακής μουσικής και χορών

Στις 06 Οκτωβρίου ξεκινά το 5ο φεστιβάλ παραδοσιακής μουσικής που διοργανώνεται στον Δήμο Ζωγράφου με την αρωγή της δημοτικής Αρχής και την συμμετοχή συλλόγων και φορέων της πόλης που εκπροσωπούν και κρατούν ζωντανές τις παραδόσεις από την Κρήτη, τον Πόντο, και την Ήπειρο.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Ζωγράφου, το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της πόλης ( Σύνδεσμος Ηπειρωτών Ζωγράφου «Η Ήπειρος», Σύλλογος Κρητών Ζωγράφου «Ο Καζαντζάκης», Ένωση Ποντίων Ζωγράφου, Σύνδεσμος Παλαιών Ζωγραφιωτών, Σύνδεσμος Αρκάδων Ζωγράφου «Θ. Κολοκοτρώνης», Ένωση Ηπειρωτών Ζωγράφου «Απειρωτάν», Πολιτιστικός Σύλλογος Ζωγράφου «Παυσίλυπον», Σύλλογος Θρακιωτών Ζωγράφου) σας προσκαλούν σε ένα τετραήμερο διασκέδασης και περιήγησης στα έθιμα της Ελλάδας, στο 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής, Χορών και Γεύσεων Εθνικοτοπικών Συλλόγων Δήμου Ζωγράφου, που θα πραγματοποιηθεί στις 6,7, 8 και 9 Οκτωβρίου 2022, στο Πάρκο Γουδή. Ώρα έναρξης των εκδηλώσεων τις 7:00 μ.μ.

Σε όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ προσφέρεται δωρεάν παραδοσιακό κέρασμα με γεύσεις από την Ήπειρο, την Κρήτη, τον Πόντο, τη Θράκη, την Αρκαδία και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Δε’ιτε: «Ναι» στη ζωοφιλία αλλά και την καθαριότητα από τον Δήμο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ