Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις φιλόζωων για το μπαζάρ

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις εκπροσώπων φιλοζωικών σωματείων σχετικά με το μπαζάρ επιτηδευματιών για φιλοζωικούς σκοπούς που διοργανώνεται στην πλατεία Νέας Σμύρνης (τελειώνει το απόγευμα της Κυριακής) και ανέδειξε η ΑΜΑΡΥΣΙΑ.

Διαβάστε επίσης: Με σκιές και πολλές αντιδράσεις η διοργάνωση φιλοζωικού μπαζάρ

Η δήλωση της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Νέας Σμύρνης Κλαίρης Δεληγιάννη ότι ο Δήμος δεν έχει, εν τέλει, καμία ανάμειξη με τη συγκεκριμένη διοργάνωση προκάλεσε τη μήνη φιλόζωων.

«Διαψεύδω την κ. Δεληγιάννη ότι ο δήμος δεν έχει σχέση με το μπαζάρ. Γίνεται με τις ευλογίες της δημοτικής αρχής με αρ. πρ 27742 την 12/10/2022», δήλωσε η πρόεδρος της φιλοζωικής Σκοπέλου Νατάσα Λαμπρόγιαννη.

Οι εκπρόσωποι της Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Δράσης Εθελοντών Παλαιού Φαλήρου και Νέας Σμύρνης σχολιάζουν το Σύλλογο που πρόκειται να λάβει μέρος των εσόδων του μπαζάρ, προκειμένου να διενεργηθούν οι στειρώσεις αδέσποτων ζώων, σε άρθρο τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τίτλο «Σκιών συνέχεια…».

Ειδικότερα αναφέρουν:

«Σκιών συνέχεια….

Ποιός είναι ο μυστηριώδης σύλλογος φάντασμα που θα εισπράξει τα 3500 ευρώ για τις στειρώσεις?

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΙΤΙΣΤΩΝ….. Άγνωστος για τα τοπικά αλλά και για τα φιλοζωικά δεδομένα! Σύλλογος φάντασμα που όπως φαίνεται αντικατέστησε πρόχειρα το ¨Αδεσποτολόγιο¨ που υποτίθεται ότι θα διοργάνωνε το Μπαζάρ. Παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι που το ¨Αδεσποτολόγιο¨ υπαναχώρησε (ενώ όμως μέλη του συμμετέχουν με πάγκο στο Μπαζάρ) και έδωσε την θέση του στον ανύπαρκτο σύλλογο Φαντομά των ¨Σιτιστών¨. Σε ερώτηση που κάναμε στην Πενταμελή και στην Δημοτική αρχή για να μας δοθούν εξηγήσεις και στοιχεία του καινοφανούς συλλόγου Φαντομά, που θα εισπράξει το ποσό, ( Αρ. σύστασης Πρωτοδικείου, Διοικητικό Συμβούλιο, Εδρα, ΑΦΜ, κλπ) ΔΕΝ EΧΟΥΜΕ ΛAΒΕΙ ΝΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΜIΑ ΑΠAΝΤΗΣΗ!».

Διαβάστε επίσης: Κλαίρη Δεληγιάννη: Καμία ανάμειξη του Δήμου στο μπαζάρ

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ