Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_img

«Μικρές Ιστορίες Φόνων» στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ιωνία»

Η θεατρική παράσταση «Μικρές Ιστορίες Φόνων» ανεβαίνει την Κυριακή 5 Μαρτίου, στις 5 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ιωνία» της Δ.Ε. Βούλας. Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος «Τριλογία», σε συνεργασία με τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Το κείμενο της παράστασης είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Παναγιώτη Μπρατάκου.

Πρόκειται για μία αλληλουχία μονολόγων, κάθε ένας εκ των οποίων θίγει κάποιο από τα μεγάλα προβλήματα της εποχής μας (ενδοοικογενειακή σεξουαλική κακοποίηση, γυναικοκτονία, ομοφοβία, ρατσισμός κλπ).

Μέσω αυτών των μονολόγων, κάθε ένας από τους χαρακτήρες, με το ρόλο του θύτη, του θύματος ή του εξωτερικού παρατηρητή, έχει την δυνατότητα να απολογηθεί, να αιτιολογήσει ή να κριτικάρει εκ του ασφαλούς.

Τους ρόλους έργου, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αγορά, ερμηνεύουν αλφαβητικά οι Παυλίνα Αγιασοφίτη, Σόνια Αγκάτσι, Γεωργία Βώττα, Νίκος Δήμου, Λίζα Ευθυμίου, Ελεονώρα Ζερονιάν, Σαμιάντα Λάζε, Χρίστος Παπαθεοδώρου, Ελένη Σαμολαδά, Κώστας Τομαρόπουλος, Έλενα Τσαβλίρη και Ανδρέας Τσαβλίρης.

Στην παράσταση, θα ακουστεί το τραγούδι «Σκότωσέ με αν μ’ αγαπάς» σε στίχους Παναγιώτη Μπρατάκου και μουσική Μάνου Αντωνιάδη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και η παράσταση είναι κατάλληλη για θεατές άνω των 16 ετών.

Διαβάστε επίσης: Ο επαγγελματικός προσανατολισμός στο επίκεντρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ