Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

«Το Μαγικό Βιολί» απόψε από το Μουσικό Σχολείο Αλίμου

Η όπερα για μικρούς και μεγάλους, «Το Μαγικό Βιολί», παρουσιάζεται από το Μουσικό Σχολείο Αλίμου, σήμερα, 24 Μαρτίου, στις 8μμ, στο Θέατρο «Απόλλων» Σύρου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Μαθητές του σχολείου θα σας ταξιδέψουν σ΄ ένα μουσικό παραμύθι που εκτυλίσσεται στη Γκριζούπολη, μια άσχημη πολιτεία όπου ο βασιλιάς Οράτιος απαγορεύει τα χρώματα, τη μουσική, τα τραγούδια και τη χαρά στους πολίτες, ακόμα και στην κόρη του τη Ρόζα. Όμως μια μέρα καταφθάνει ένας περιπλανώμενος μουσικός, ο Αμίρ, ο οποίος με το βιολί του μαγεύει τον κόσμο και τη Ρόζα. Το παρελθόν έρχεται να συναντήσει το παρόν και όλα αλλάζουν και μεταμορφώνονται ….

«Το Μαγικό Βιολί» παρουσιάστηκε από το Μουσικό Σχολείο Αλίμου το 2022 στην Αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και στο Υπαίθριο Θέατρο «Κατίνα Παξινού» του Αττικού Άλσους στο πλαίσιο του «1ο Φεστιβάλ Περιφέρειας Αττικής 30 Μέρες Θέατρο – 30 Μέρες Μουσική».

Το έργο παίχτηκε πρώτη φορά από την Εθνική Λυρική Σκηνή με την παιδική χορωδία ROSARTE (2011 και 2012) και αργότερα στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά (2013 και 2014) με συμμετοχή της ROSARTE. Διασκευάστηκε σε παιδικό βιβλίο με συνοδευτικό CD και σε θεατρικό μιούζικαλ που παίχθηκε στο Θέατρο Χώρα (2016-2017) καθώς και από άλλες θεατρικές ομάδες.

Διαβάστε επίσης: Τελευταία ξενάγηση στην έκθεση «Ζήτημα Φωτός» του Σωτήρη Σόρογκα

Ειδήσεις από τον Άλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ